Наско Сираков беше гост в предаването "Ники Кънчев Шоу" в ефира на Дарик радио. Той говори по разнообразни теми, като засегна националния тим, както и Лудогорец, ЦСКА и Левски.

"Когато играта в Левски не върви, първото име, което идва на преден план е Наско Сираков, но това не е така", заяви Сираков по повод спрягането му за завръщане в Левски, отговаряйки на въпрос на Ники Кънчев.

"Виждането ми, разбирането ми, как трябва да бъде направено, когато съм бил ръководител, мога да мина и през трупове, само да го направя", коментира той напускането си на Изпълкома на БФС. 

"Лудогорец е финансово добре обезпечен, феноменална организация, страхотна база, играят най-добрият футбол в България, минус е, че нямат представител в националния отбор. Това е удоволствие на собствениците на Лудогорец, но не виждам принос за нашия футбол", заяви Сираков за лидера в шампионата и шампион на страната Лудогорец.

"ЦСКА в момента са на гребена на вълната, те са в борбата за титлата, поне до утре вечер, имат шансовете си, показаха го и в предишния двубой, когато победиха с 10 души, в играта са. Предстоят им тържества, чета, червената общност е обединена, с изключение на около 200 човека", каза легендата на Левски по повод "червения" тим.

"Левски е на другия полюс, синята общност е обезверена, включително и аз, отборът не играе, играта не върви, правят се грешки в продължение на 10 години, Спас Русев, начинът му на работа бил различен от този на Наско и Мъри. Зная печелившия начин на работа, на феновете им трябват победи, те ще се радват с цялото си сърце"

"Левски и ЦСКА са като скачени съдове, това са двата коня, хубаво е да има и отбори като Лудогорец, Ботев, Берое да не ги изброявам другите", допълни още той.

"Не ми беше толкова трудно да стана шампион със Славия. В Славия залагат максимално на млади футболисти, това лично на мен ми харесва, има нещо друго, което не ми харесва, не искат или не могат да задържат тези футболисти 4-5 години, за да ги развият", каза още Сираков.

По повод националния тим, той сподели, че с всички свои съотборници от легендарния тим в САЩ 94 поддържа отлични отношения.

Наско Сираков

източник: darikradio.bg