В понеделник от Левски стартират продажбата на билети за мача реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа срещу Марибор. Двубоят е в четвъртък, а след нулевото реми в първия двубой се очаква стадион "Георги Аспарухов" да се напълни за решителния сблъсък. Цените на ценните хартийки ще бъдат от 7 до 30 лева.

Ето и цялата информация от Левски:

ПФК Левски и Ticketpro стартират в понеделник, 18.07, от 12:00 часа продажбата на билети за предстоящия домакински мач-реванш срещу Марибор от Втори предварителен кръг на Лига Европа на стадион „Георги Аспарухов”.

Желаещите ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html) и от бензиностанции OMV.

На стадион „Георги Аспарухов“ ще бъде отворена специална каса пред Сектор „А“, която ще работи още с пускането на талоните в понеделник.

Пропуските за мача ще са налични и в магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23.

Цени на билетите за срещата с Марибор:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 10 лв.

Секто А – от 15 до 30 лв.

Обръщаме Ви внимание, че на стадион „Георги Аспарухов“ са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона!

ПФК Левски призовава всички привърженици, възнамеряващи да посетят срещата да дойдат по-рано на стадион „Георги Аспарухов“, за да се избегне струпването пред подстъпите към стадиона.

Левски и Марибор се изправят един срещу друг на 21.07 от 20:00 часа.

За повече информация и въпроси относно продажбата на билети: www.ticketpro.bg и страницата на Ticketpro във Фейсбук/https://www.facebook.com/TicketProBG