Въпроса, който мъчи неутралния фен, съставляващ 99.99% от феновете на футбола в България е Стигнаха ли кренвиршите и лютеницата за всички, събрали се, фенове на Антибиотик? Благодаря предварително за предоставената информация 🙂
@9popo хахахахахахахахахаахах.......Райнов е един от най-добрите дефанзивни халфове в България и си игае много добре в Левски. Докато Хубчев е категорично НАЙ-ДОБРИЯ треньор в България в момента. Аз друг треньор, който да бие Холандия и Швеция с пияници в състава си не познавам. КОйто мисли Хубчев за слаб треньор не разбира играта футбол. Благодарение на Хубчев Левски в момента не е 7-ми в класирането.
Абе г-н Стоилов и като Литекс ни бие два мача, това как ще докаже, че неса Литекс?...ахахахахахахах....
Ние се радваме защото се откъсваме от преследвача Литекс. Ние не се радваме да сме били цесека. Цесека евентуално ще ги бием след години, когато влязат в А група.
A вие сте фен на ?
Въпрос към Гонг. Искам да попитам дали има някакъв начин да разберем защо Левски е принуден да играе на националния стадион с отбора на ЛИтекс? Каква е причината? Левски и Литекс трябвада играят на Герена. Къде е логиката да играем с тях на националния стадион?
Така! Първо искам да кажа, че така като го слушам Томислав и той е приел, че Цесека минус София е истинското цесека. Искам някой от Гонг да ми отговори: Защо ообора на прекръстения на Цесека-София, Литекс, е наричан цесека. Цесека официално фалира. Това е отбора на Литекс. Който отбор сега се казва Цесека минус София. Айде моля ви се. От какъв зор ние да играем с Литекс на Васил Левски?
Гонг,
Дължите обяснение на редовия зрител защо записвате преименувания отбор на Литекс, ЦСКА? Отбора се казва ЦСКА-София. Няма право да е ЦСКА, защото това е друг клуб. Кое не е ясно?
Gong.bg,
Не се крийте, ами дайте обяснение на заинтересованите, защо отбор, който е ПРЕИМЕНУВАНИЯТ Литекс и се казва ЦСКА-София, продължава да фигурира във вашият сайт като автентичен ЦСКА, който клуб фалира. Бъдете мъже и си застанете зад писанията. Това не е цесека или трябват очила, за да се прочете по-ясно на УЕФА становището?
Въпрос към господин Вальо Грънчаров! Вальо Грънчаров, колко време си във футбола, за да задаваш подобни негърски въпроси на най-добрия български треньор в момента? Какво зависи от него освен да направи отбора първи с един куп дървосекачи за отбор. Айде направи ти селекцията да видим как ще стане това нещо.... От миналата година ти слушам смешните преценки за треньора и отбора. Как треньора бил страхлив и отбора играел страхливо...а при Тони Сухия и Ники Жадния бяхме много добре. Набий си в главата и го наизусти, ако трябва, че Стойчо е най-добрия избор за Левски и ако нещо не се получава, то бъди сигурен, че още стотици неща, които ти не виждаш се полуават. Левски е на прав път и това е за пръв път от много години. От 2008 насам. Айде да си спестим укорите и първолашките съвети. То затова, за да коментираш нещо трябва малко поне да си го и практикувал....
Първо: Пичове, защо спорите с фенове на отбори от третия ешелон на българския футбол? Армейце, неармейци- я ги видим измежду живите след 2-3 години , я не. При тях нещата са много плаващи.
Второ: Браво на треньора Стоев и на целия отбор на Левски. Вижда се , че всички отбори , които излизат да играят футбол ще бъдат сериозно затруднени от Стойчовия Левски. Причината е, че Стойчо разполага с добър център, който успява да спечели възлови топки и от там се развиват сериозни атаки, които "сините" развиват с мощна халфова линия. Натрупването на халфове и стабилната защита пък пречат на противника да организира атаки и нещата започват да се получават. Пожелавам на Стойчо Стоев да остане дълги години на работа в Левски и да успее да развие до край това, което е започнал. Честита победа! Само Левски!
Аз мисля, че Стойчо разбира доста повече и от Стефан и от една много голяма част от българските треньори. На хора като Стойчо трябва да се поверява развитието на българския футбол, а не на Кокалса или Жадния. В този ред на мисли предложение за смяна на системата не кореспондира със сериозно такова. Колкото до цесекарите долу и техните интересни вметвания искам да им припомня , че Левски е в А , а цесека във В група. Малко да си знаем местата...