Лудогорец го направи. Със стил, класа и финес. Оцениха го и навиячите на Цървена Звезда, които нарушиха спокойствието на българските футболисти преди мача и създадоха неописуема атмосфера на „Мала Маракана”. Това обаче не смути по никакъв начин играчите на Георги Дерменджиев. Те се забавляваха на терена и съвсем закономерно се класираха за плейофния кръг на Шампионската лига.

Владо Стоянов отново позна, че ще има драма. Вече го сравняват с Нострадамус. Може би тези му умения помагат на вратаря да командва по-добре отбраната, защото чете предварително ситуациите. Козмин Моци очевидно е в отлична форма, което се отразява добре на цялата защитна четворка. В средата на терена много пъти сме си говорили за класата на Дяков, но сега пред Дерменджиев има сериозна въпросителна. Кой ли трябва да му партнира като вътрешен халф след отличния двубой на Анисе? Вандерсон за пореден път демонстрира, че е футболист за големите мачове, а взаимодействието му с Марселиньо може да донесе още повече радост в Разград в съвсем близко бъдеще. Треньорският щаб има вариативност и в атака. Може да се играе с изявен чист нападател като Кешеру. Кафу също е чудесен вариант заради превъзходната скоростна техника, с която разполага

И още нещо положително за „орлите”. В клуба явно са си взели поука след позорното отпадането от Милсами предишния сезон и сега не повториха старата грешка. Не трепнаха нито за момент пред пълните трибуни на стадиона в Белград. Това е признак за класа. Израстването на този отбор е неоспоримо, а според мнозина това е най-силният тим на Лудогорец, дори по-добър от онзи, който игра в Шампионската лига. Сега групите са само на крачка, остава тя да бъде направена.