Вратарят Георги Китанов бе категоричен, че желае титлата и Купата на България с екипа на ЦСКА. „Червените“ посрещат Черно море на 18-и септември, неделя от 19 часа в мач от 7-я кръг на Първа лига.

„От първия момент знаех, че искам да дойда тук. Много добре се чувствам. Щастлив съм, че дойдох тук и вече свикнах с атмосферата и напрежението. Тук има големи очаквания. Чувствам се много добре“, коментира Георги Китанов в предаването „Преди кръга“ по DIEMA SPORT.

„Опитваме се да ги адаптимарме колкото може по-бързо. Но и те са дошли да вдигнат нивото и мисля, че ще се получат нещата“, каза Китанов за чужденците в тима.

„Личните ми амбиции на този етап са да се борим за титла, което е уместно за ЦСКА винаги. На този етап е това – да вземем титлата и купата“, заяви Георги Китанов и добави за срещата с Черно море:

„По-специално усещане не знам дали ще има, но съм щастлив, че ще играя срещу бившия си тим и се надявам да ги победим. Стискам им палци до тук в мачовете, но сега се надявам ние да сме победители.“