Ми то има само един ЦСКА! Плюс, че кой те кара да четеш новини за ЦСКА?
Този клуб е ЦСКА, защото ние феновете сме решили така. Вие отивайте да пасете в подуене, а след 10-тия кръг може да коментирате пак, селяци!
А ти кой си, че да казваш кое е ЦСКА и кое не е? Ходи си там в сектор кабрио и изплащай дълговете на Иво трофея още 20г. Името на отбора е ЦСКА, а дали ти ще обявиш протест на Gong не го интересува никой, жалкар!
Ти ще кажеш кое е ЦСКА и кое не е! Ходи там да гледаш Лудогорец и се радвай.
A къде са? На трибуните ли?
Там няма нито един от отбора миналата година. Хубаво е преди да се говори човек да се поинтересува.
Важното е, че вечно вторите пак са в класацията!:D
Защо изобщо коментираш отбор. от който не си? И не си прав, Литекс не е ЦСКА, колкото и да ви се иска на повечето хора. Днес ЦСКА ще игра с Интер и за нас вече е време да мислим за футбол, а не да обръщаме внимание на хора като теб, които дори не са от ЦСКА, но доста активно се изказват по впроси, които не ги касаят. Чудно защо? Не е нужно да отговаряш, впросът е реторичен....
Да, по-добре не коментирай нищо, защото се излагаш, а и никой не ти е искал мнението.
По-добре някой да те научи да пишеш грамотно! Иначе ясно си личи кой е купеният фен - ТИ!
Има само едно ЦСКА - на Г.Г. Още много градове и фракции подкрепят този проект!
Мога да ти покажа още 10 града и фракции, които са написали подкрепа за Г.Г. А според мен най-големият урод си ти.
Кой ще плаща тези дългове бе, приятел? Няма кой да ги изплати! Това е единственото ни спасение
Е защо да не ги ползва като вече са на ЦСКА? Вие не разбирате ли, вече няма Литекс има само ЦСКА. Има си друг Литекс, който е в В група. Това е!
Защото в момента има само един ЦСКА! Преименуван Литекс или не, има само един ЦСКА. Време е да го приемете.
Ами не е да! ЦСКА си е ЦСКА, вече няма Литекс!
Хахах съвсем скоро ще дадат базите на ГГ, не се притеснявай. А вие, говеда се гответе!
То има само един ЦСКА -този на Гриша Ганчев
Кой го каза това, че е и за на Божков плана?
Доста глупав комента от твоя страна. Литекс вече няма, той беше закрит за да има ЦСКА. На никой не му пука за Литекс, то и заради това го закриха. Човека реши да си дава парите някъде, където има смисъл, а не на село.
Нали промениха наредбата бе, толкова ли не сте запознати с нещатата. Създава се ново първенство с нови наредби.
Литекс вече няма!Както преди е имало Динамо всместо левски, така и сега има ЦСКА вместо Литеск.Нашия отбор си остава- с червените екипи, нашата емблема и всичко останало, той не е затрит! Много ви е лесно на вас говедата да коментирате отстрани, защото не знаете какво е да се случва това с клуба ви. Когато минете през цялата тая каша, можете да говорите, сега просто си приказвате.За нас няма друг път освен да ни закрият отбора. Ти кое би предпочел да няма левски или да има левски под каквато и да е форма? Ние феновете не сме виновни, за това което се случва!
Бягай от тука бе, трол!
Умираш от страх, нали? Наричайте ни както искате, сега пак ще ви бием където ви хванем!
А ти от кой ЦСКА си? Не осъзнавате ли, че това е единствения път за спасението на клуба? Толкова ли не можете да го разберете!
Честито, Армейци!
А, кой ще плати бе!
Ти ще ни кажеш къде да ходим, Трол!
Като толкова си загрижен за данъците, защо не отидеш да скочиш за източените пари от КТБ! 10 мил. ли ще бутнат държавата бе?! Те 25г ни крадат, вие сега сте се хванали ЦСКА да си плати престъпните схеми на някви мутри. Ми да разследват кой ги е натрупал и да си ги взимат. Нито Ганчев ги е натрупал, нито ние феновете!
Абе я отивай да си коментираш селския отбор от подуене. Ти ще ни казваш на нас кой да подкрепяме и кой не. Много знаеш ти с колко дългове е оставил отбора. Като ви продаваше титлите и мачовете бяхте щастливи, сега се изплашихте от ЦСКА на Ганчев и започнахте едва ли не да агитирате Божков да дойде в ЦСКА. Толкова сте жалки, че ще му лижете подметките само и само да е той, но дори това няма да ви помогне. Жалкари!
  • 1