Трите нови попълнения на ЦСКА бяха представени официално пред медииге.

„Знам какво е ЦСКА. Това е отборът с най-голяма история в България, с най-много титли, с най-много фенове. Да носиш тази фланелка е голяма отговорност и напрежение за всеки играч“, заяви добрепознатият по родните терени бивш играч на Литекс Ловеч Уилмар Джордан.

Португалецът Рубен Пинто също заяви, че е наясно с амбициите на новия си клуб.

Рубен Пинто

източник: Lap.bg, Илиан Телкеджиев

„Голям отбор, който се стреми винаги да е сред първите“, каза Пинто за ЦСКА. „Както каза Джордан е голяма отговорност да носим тази фланелка. Мисля, че този клуб винаги трябва да се бори да стане шампион. Много съм горд, че нося тази фланелка. Исках да играя в отбор, който се бори за титла. Миналата година играх 10 мача в Лига Европа. Тази година искам да се боря да стана шампион. Надявам се да постигнем всички цели на клуба“, добави още Рубен Пинто.

Руй Педро

източник: Lap.bg, Илиан Телкеджиев

Сънародникът му Руй Педро пък коментира: „Много съм щастлив да съм в този отбор в България. Всички знаем, че ЦСКА е отбор с голяма история в България. Винаги се бори за титла и знаем тежестта и отговрността, която носим. Да, говорих с останалите португалци, те говореха много добри неща за клуба и помогнаха да взема решение да дойда.“