Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Този като някоя мастия - цял месец иде ми, дойде ми :D
Бяга от потъналия кораб. Разбирам го човека.
Трент Александър-Арнолд
А на Ричард Брансън турнира държавен ли е?
на 5,20
Още днес отпада нашия. Играл съм го победа за МакДонълдс със 100 лева.
Хендерсън е халф не е защитник, иначе мерси за прогнозата от новата година една от целите ми е да си намеря нов спортен сайт.
Гнусна статия целяща да провокира разногласия и съответно покачване на рейтинга на поредното жълто сайтче.
Още един прекрасен повод да ни се подиграват. Тоя спорт е фалшив американски цирк, в който освен всичко вече ни освиркват и флага.
Дано в Турция не го събличат.
Нивото на неграмотност в този сайт се засилва с всяка нова статия
Спрете се вече бе. Оставете хората с мъката им. То всяка втора новина от 3 дена е за самолета. Имайте малко уважение.
Много малоумно човече е тоя. И пълен некадърник, като треньор.
Дано паднем с малко.
И от какво са изтръпнали да не играят с Испания или Германия? Нашите ще отнесат 3-ка без значение състава на Франсетата.
Хората са там където има забавление. Няма как да ми се вмени, че трябва да ходя на мач ей така щото съм фен и трябва да се напълни стадиона. Хората си дават парите там където са предразположени да го направят.
Все не доумявам защо иначе хубави жени правят всичко възможно да заприличат на травестити.
Гибона пиеше по половин кило ракия преди мач
Сипвай последна ракия и лягай да спиш
От нашето първенство или не дай си боже националния отбор трябва телевизията на мен да плаща ако по някаква случайност се излъжа да гледам мач. Ако се надявате да вдигате таксата на Diema Extra по добре резнете Българското първенство и оставете само Англия.
Да си морален шампион провал ли е?
Едно време за Левски срещу Челси и Барселона билета за сектор А беше 40-45 лева :D
Тази година се паднаха огбори, които нямат фенове в България. Арсенал и висшата лига са пуполярни тук и стадиона ще е пълен. Базел и ПСЖ не мисля, че са толкова интересни на хората и май феновете ще останат в OLX. Дано не съм прав ама може заради черната борса доста хора да не успеят да си взенат билети са конкретен мач. Аз миналия път си взех пакет, но този път не си заслужава.
Този път трябва доста добре да обмислят цените на пакетните билети. Аз честно казано мисля да отида на Арсенал. Другите два мача не ме впечатляват. Миналия път ми изгърмяха два билета за Базел, но беше студено и не си струваше.
Ако това е вярно, явно за себе си момичето е постигнало най-големия успех в живота си. Нека с гордост разказва на внуците си тази запленяваща и трогателна любовна история полод на морала и културата на 21-ви век.
Всъщност ако коефициента играеше на терена БАТЕ и Олимпиакос вече щаха да се в групите ама реалноста за тях е плейоф за ЛЕ.
До angel156: Аз щото прегледах английската версия на сайта :)
Виктория са много интересен отбор. Разчитат само на Чехи или Словаци по народност. За сезон 2016/2017 разполагат с отбор от 29 футболисти, като само 5 от тях са Словаци, а останалите са само Чехи. Определено ще е много интересен сблъсак, защото двата отбора имат коренно противоположни виждания относно политиката на управлението си. Също забелязах, че към момента на официалния сайт на Виктория няма никакви новини за жребия и съответно за противника.
То в Сърбия щото е най-големия лукс :D дошли на нас да се присмиват. Другата седмица като ходи пратеника на Гонг да наснима и той малко пейзажи.
  • 1