Как отбор без пари и фенове се справя, а отборът на народа е пред фалит? КОЙ уби Левски и го докара до там, че да получава милостиня от ДПС?
Вече ще е така. Медии на ДПС, изпрани ризки, превзети институции.
Очаквах Боко да беснее все пак трябва да има някой виновен различен от него. Стадото е най-удобно. А че целенасочено мерките бяха смекчени за да се запази короната никой няма да каже. Ама то фактите си се виждат.
Тити не е хвърлил бомба, а медията на ДПС (Домуса) търси повече импресии за рекламодателите си.
Значи според Батков един от командированите от статуквото Спас е забавил плащанията и заради него са станали проблемите. А следващия командирован от статуквото - Черепа пък инвестирал в новата си придобивка само на кредит. Той собственик ли е бил или кредитор
Не знаех, че ТИМ са ни строили трибуната. Иво Тонев явно е имал нареждане
Кара мъжете да се осамотят :D Това чупи тъпомера
Когато Меси излезе да рита в друго първенство тогава да ги сравняват.
Много добър ход. Приятно изненадан съм. Поздравления!
Скоро чакайте втора вълна. Мерките на правителството целят точно това в момента.
Научихме и за някоя си австралийска автомобилна състезателка
Не собственик, а подставено лице както всички собственици преди него. Успех! Само Левски!
Добър момент да се върне и Мъри или Ясен Петров
Време е Левски да погледне към развитието на националния отбор и българския футбол като заложи на юноши и трансфери на българи. Достатъчно ни е да има един клуб който да се меша навсякъде и да пречи на развитието на националния като почти не залага на българи и премахна правилото за задължителен юноша в стартовия състав (Лудогорец - клубът на собственика на гонг)
Клуб на 100+ години докаран до фалит от статуквото въпреки стотиците хиляди фенове срещу клуб на статуквото жънещ финансови успехи въпреки липса на фенове.
Домуса налага мнението си през "своята" мрежа от медии. Нека му напомня, че на Божков статуквото ако му беше разрешило отдавна да е купи същите медии вместо да им плаща :)
Оперативен щаб на лъжата е когато десетки хора повтарят една и съща позиция из медиите на определен политически елит. В случая Божков е от другата страна. Същото се случва и с Румен Радев - по медиите канят съмнителни лица като Близнашки да говорят срещу него, всички социологически агенции почнаха да пишат за промяна в рейтинга му и летящи Тикви...
А по трета точка прокуратурата няма ли да се задейства щом подписът е автентичен?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@yakimov спомни си кога за последно някой е плащал нещо за да вземе Левски.. този отбор си е политически инструмент затова и се подхвърля само на българи зависими до статуквото. И Марешки го бяха назначили в Лого и Коко.
Глупости. Тогава Тики-така беше нещо ново и отборите не знаеха как да противодействат, затова и Меси беше толкова ефективен с Шави и Иниеста отзад.По-скоро тогава Барселона предложи иновации в играта, а Меси си е феномен, но да твърдиш че тогава му е бил Пикът е смахнато.
Той и Тити е от ония калинки дето се бореха за кметче, но как да е.. ще слушка партията отгоре и ще нарежда надолу. Той поне умее да нарежда и е левскар. Малки плюсове за един разбит от комунизма тим и фенове.
не ми пука за Божков, но Тиквата е за затвора заедно с финансовия министър и шефът им Ахмед
Докато комунистическата партия продължава да ни командирова собственици Левски няма да е на народа, а на кукловода. Управляващите и агитки си имат и всичко. Пълен контрол на всички нива. Това че по цял свят олигарсите са собственици на отбори е ясно, но в нашия случай Левски е на загуба десетилетия - тук целта изобщо не е бизнес и печалба.
Най-богатият българин не бил плащал стотици милиони данъци и финансовия министър на България който редовно се виждал с него и го консултирал не знаел за това. В държавата където всички имат уши само Владко не знаел. Вие разбирате ли колко сериозно се рекетира и лъже в тази държава? Вижте само каква новина четете в спортен сайт
Аз като фен на Левски не искам пари от държавата. Левски е не е социалистически клуб. А това, че частната агитка на Бойко му иска пари е друга тема. Шефовете на същия докараха Левски до това ниво като командироваха олигарси и ДС агенти. Спомнете си преди ГЕРБ на власт по колко хора посещаваха дербито Левски ЦСКа и колко са днес.. това говори за целенасочен процес, за което отговорност носи и Перуката и Гела.
Писмото не е от истински фенове, това са ония дето чупят седалки за да наказват клуба. Сега допринасят за PR-а на бащицата на нацията. Истинските фенове знаят, че Левски е вечен и не се нуждае от милостинята на престъпниците докарали го до фалита.
Това не са фенове, а ония дето чупят седалки за да наказват клуба. Истинските фенове знаят, че Левски е вечен и не се нуждае от милостинята на престъпниците докарали го до фалита.
@Plamen_Levski47 никой не му вярва на тоя прост човечец - само милионите мъртвите души на изборите и тулупите
от слуги на Ахмед Доган помощ с чуждите пари не ни трябва Тикво. Пак ли ще командироваш някой Череп или Спас Русев да работи на загуба?
  • 1