Ничко е клоун.
Днес не е дерби,а Погребение.
Браво Гонг,взехте си забележка за МУТАНТА,но да видим до кога.
АЛОООООООООООО,оправете си заглавието ,защо непрекъснато заблуждавате хората ,че е отпаднал носителя на Купата,като много добре знаете че това е МЕНТЕТО,ГМО-то,МУТАНТА-истинския носител е в ИСТОРИЯТЯ.
АЛОООООООООО ГОНГ,защо не пишете МЕНТЕТО с истинското му име,с каква цел го правите.Има 2 вида журналистика-истинска СПОРТАЛ И ВАШАТА СЛУГИНСКА.
Алоооооооо ЦСКА-СОФИЯ,защо не обявите че и вие сте им спонсори,защо не пишете нищо за ЦСКА 1948,НЯМАТЕ ЛИ СРАМ СПРЯМО ХОРАТА.
Г-н Русев,докога ще дразните нормалните хора с името на МЕНТЕТО,дори приравнявате Левски с МУТАНТА.
АЛООООООООО,ГОНГ пишете МУТАНТА с истинското му ИМЕ.
АЛОООООООО ГОНГ,името на МЕНТЕТО не е ЦСКА,Вие напук ли го правите или ви се плаща да се правите на луди и да дразните хората.
Толко ли ви е страх от Б.Б. ТА НЕ ИЗПИСВАТЕ МЕНТЕТО с ИСТИНСКОТО МУ ИМЕ,ИЛИ да не би да ви отнеме Джуджето акредитациите.Томислав може ли да отговори.
АЛООООООООО ГОНГ,името е ЦСКА-СОФИЯ,защо се правите на луди,толкова много хора ви го казват,а вие продължавате да казвате на МЕНТЕТО ДРУГО ИМЕ.
Злобата и Завистта нямат граници.
Голям ГРИШО-успех и финал.
Колко процента от шестнадесетте милиона е отделил Гелосания за съдиите.
Алооооо, г-н Томислав Русев, добре ли сте ?
Как може да сравнявате един европейски шампион с един посредствен треньор. Последните два мача Левски-Литекс, 10 души от Литекс срещу 11 от Левски 3:0 в Ловеч и 1:0 на Герена до прекъсване на мача. Стоев от 4 ВАЖНИ мача на Левски, губи и ЧЕТИРИТЕ - миналата година с Лудогорец за влизане в първата шестица ЗАГУБА, с Черно море ФИНАЛ за купата пред 15 хиляди левскари в Бургас, отново 11 срещу 10 ЗАГУБА. Тази година най-важния му мач срещу Литекс за купата, отново ЗАГУБА, 11 срещу 10.
Последните три мача има две победи с по 1:0 срещу двата изпадащи отбора, благодарение на две недадени 100 % дузпи.
А колкото до любовта на футболистите, те предпочитат такъв треньор, който не се бори за нищо, между другото Райо Валекано снощи изпадна.
А колкото до любовта на Гонзо до него, след като не си взел Херо или Мъри, а си имал възможност, е логична.
А колкото до любовта на феновете, те вече 7-8 години не са виждали купа и тяхното мислене е изкривено, с което вредят на отбора.