Айде стига глупости, а Тодор Неделев за 3млн евро къде е. Пишете само шопските отбори.
Баталов, кокошка ти е изкълвала акъла. Не мислиш ли че малко прекаляваш с тези малоумни заглавия, малко дразниш другия отбор. Ама карай на днешно време малоумното се харчи като топъл хляб. И ти се принизяваш до това ниво за да има четене драсканиците ти.
Дузпа срещу Етрополе-Литекс само след смъртен случай.
Космонавтчето пак реве, като вдовица за ......., Все съдиите са му виновни, второто полувреме никакъв не се видя, та и дузпа направи ама не признава. Видяхте ли си люляци младите български надежди какво струват. Единият изгонен, другият направил дузпа. И от тези чакаме бъдеще? Закривай.
Кристи3, само да те светна че изобщо не съм от Лефски,нищо общо със софийските об/т/ори. Де го чукаш де се пука.
Гонги, ЦСКА ----- СОФИЯ, пишете правилно имената на отборите, че ставате за срам. Иначе не се разбира за кое от многото ЦСКА-та става въпрос.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
И питате. Пак подпряха Латекса.
Защо Литекс-Етрополе-София са подписали двата пловдивски клуба без тяхно съгласие. http://plovdivderby.com/2017/11/08/tsska-sofiya-podpisa-plovdivskite-botev-i-loko-bez-tyahno-saglasie/
Гонгаджии няма голяма дерби спрете се вече.
Браво бе гонгаджии, навреме се е махнал Петев ама да почнат да печелят мачове, а не за друго. Като ви чете човек заглавията се хваща за главата.
Гонгаджии нито дума за изпуснатата дузпа и греда на Апоел. Малко свалете очилата или няма да има парички от чичко Домус ага.
Как пък нито дума за двойния аршин спрямо нарушенията и картоните. Няма такова ритане и изнервяне на обстановката. Явно играчите на ЛИСКА са взели някое евро от Маритимо, за да контузят играчите на Ботев. Те иначе няма как да се докоснат до Европейската сцена.
Гонг къде са мотивите, за няколко клика станахте за резил.
От симпатичен отбор от преди десетина години се превръщат в най-омразния съдийски отбор. То не бяха дузпи,то не бяха нарушения около пеналта само и само да влезе.
Игра с ръка има, следва дузпа, но защо съдията не вдигна засада на нападателя Костов. Така, че несвирената дузпа компенсира несвирената засада.
За кой ли път късмета на Луноходец ги покри. Две греди, несвирена дузпа в комплект с червен картон, не отсъден фаул при открадването на топката за втория гол /посягане с бутоните напред вгръб от играча на Лудите/, топката да уцели шарана Стоянов и други. Когато на делиорманци съдята не помага /в българската пародийна лига/, го прави късмета. ПСЖ - 27 положения за гол, 10 удара във вратата - 2 гола, Луноходец - 5 положения за гол, 2 удара във вратата - 2 гола. И това драги ли$ачи опа журналисти наричате "Лудогорец повали ПСЖ в Париж".
Малии, този и си вярва. Ха-ха-ха. Румънски смешник.
Чиста симулация, само се чудя защо съдията не му вдигна картон.
Голям мръсни е Дянков. Нарочно изостана и държеше за ръката Канга. Всячески го провокира онзи да направи нещо и Дяков да играе умряла лисица. Ех този НАТФИЗ.
Galahad футболи ни се гледа на нас феновете ама то това футбол ли е. Пък и защо трябва да се случва за сметка на околните /футболисти, пенсионери, клубове и прочие/. Мани ги данъчните не е честно спрямо другите клубове, те да плащат и играят от А окръжна до Първа пък вие хоп направо вътре.
Оранжевите Чавдарчета както искат да се наричат ЦСКА-София хубаво, искат червен екип хубаво, ама да ИЗПОЛЗВАТ СЪЩАТА ЕМБЛЕМА НА КЛУБА е това вече никъде го няма. Та те са съвсем различен клуб или дружество. Старата емблема си върви с дълговете. Как така ново дружество със старите активи без старите пасиви.
Разбирко много се пениш, ама правилно ли е едни да плащат за трансфери, премии, заплати, договори на мениджъри, данъци и осигуровки, а други да задлъжняват докато могат и накрая да им се размине. Този цирк никъде в света го няма.
На спестените два червени картона на Суарес.
Смешни сини говеда. Краев видя че накъде лети топката и нарочно си задържа левия крак /тръгна да го провлачи/ за да може да има контакт с вратаря. Винаги нападателите отиграват топката и прескачат вратаря. Тук нарочно се потърси контак след като вижда че топката не влиза във вратата. А ма те говедата по друг начин няма да могат гол да отбележат.
Ами нарушението е на границата на наказателното поле /0.03/
Първо фаулира нападателя, после го наплю /0.22 мин/ и след това не се прави на непукист на съдията. Интересно как никой не реагира за наплюването.
Ами това си е чисто и просто подлагане с бутоните напред на 2.23 мин се вижда. Кракът ли трябва се счупи за да се свири дузпа. А това дали е играл с топката защитника или не може само да се гледа какъв да е картона червен или жълт. Ако не ме лъже паметта на Моци му дадоха за такова влизане червен картон. Пък щом на него дават представете си.
Чиста засада, Спасчо не посегна за топката, но продължи да я гони и направи лъжливо движение, че ще играе с нея което накара вратаря да тръгне първо към него и после към другия играч. Влиае си на играта отвякъде.
По точно КОГАТО СЕ ИЗДЪЛЖАТ и КЛАСИРАТ тогава ще играете. Какви се тези своеволия ИСКАМ или НЕ ИСКАМ. Има си ПРАВИЛА.
  • 1