ЦСКА започна днес преговори с Любослав Пенев за старши треньор, научи Българска телеграфна агенция. В последните дни се споменаваха и варианти като македонеца Чедомир Яневски и сърбина Владан Милоевич, които обаче са поискали твърде много пари, за работят на "Армията".

В Македония: Яневски поема ЦСКА срещу 50 бона на месец

Към момента шансовете Пенев да поеме "червените" не са големи, защото между двете страни има сериозни разминавания, но не е изключено те да бъдат изчистени до началото на подготовката през юни. 

Трима от чужденците в ЦСКА получиха почивка

Оперираха Манолев, аут за 3 месеца

За последно Пенев води втория отбор на Валенсия - Местая. Бившият национален селекционер обаче напусна, за да участва в изборите за президент на БФС, които загуби срещу Борислав Михайлов.

Междувременно БТА предаде също, че ЦСКА вече е постигнал съгласие със Стивън Петков и ще привлече почти със сигурност голмайстора на Ботев Пловдив, който е с изтичащ договор. "Червените" искат и Тодор Неделев, но той е обвързан с германския Майнц за още две години и вариант да играе на "Армията" има само посредством наем. Именно по този начин той прекара последните два сезона в Ботев.

ЦСКА започва подготовка на 8-и юни.