@go6etogong "Левски" е име , прозвище , минало и бъдеще ! ЦСКА е само празна абревиатура , която вече не е и такава , четири букви и много лъжи.
@1973red пълни глупости , народа преди бил готов за революция , ако ....... дрън,дрън ярина ! А за коментарите ти по-нататък , ми не преценявай останалите по себе си ! Явно много от драскащите тук не знаят кой е Кубертен и просто си злобеят и бръщолевят за "миналото" ! А вие какво направихте ? Какво направихте за България или поне за някой непознат ?
@billy_bonds дребни и злобни коментиращи като теб , мнооооого ! Стоичков беше , Аспарухов също е бил , но ти никога нищо няма да си , помоли жена ти довечера да ти даде да гледаш мача и рипни за бира в PVC , ама виж къде е на прИмоция.
@Xunap Що бе в кочината не ринете ли ? Или си шляпкате в лайната !?
@Dinamo_1949 не знам какво си , но хапчетата са животоспасяващи за теб ! Знам , че омразата е водеща , но можеш да почетеш книги и документи преди да изтрещиш и да пишеш глупости ! То вярно , че този сайт е за глупости , но все пак ! Изгубил си няколко часа да напишеш тази простотия , по добре да беше прочел някоя детска книжчица !
@red1973 Спри дрогата , май ти живееш на Марс ! В главата и устата са ти само глупости ! Пращането на "Левски" на Подуене е точно дело на цървулите , които са копирали ЦЕЦКА от братския съветски народ ! ЦЕЦКА умря точно заради постепенното изчезване на зависимостите от ДС въпреки , че все още се мъчат да ви поддържат живи под някаква форма !
@red1973 охлюв , ти като си цецкарче що гледаш "Левски" бе цървул ? Гледай си тирето или числото и си трай , всички съдии , ДС и т.н. извади си главата от задника и виж на кой отбор му подариха стадион и ме напарвиха чисто ново първенство ! Викаш на "Левски" мъртвец , я си виж двете цецки , защото са си баш зомбита , едното има повече "вътрешни" задължения от цялата "А" група , а другото живее живот назаем с пари като тези на Божков , само държавата да имаше еднакъв "аршин" де !
@Romanisto нещо четеш през ред , два и си интерпретираш както ти изнася ! Ако закрият "Левски" трябва да закрият поне половината отбори в България по същите причини , на чело с "ЦСКА" - София , Ловеч , Долно нанагорнище ! Дето високият им президент призна за над 35 милиончета "вътрешни" задължения , тоест лъжем ФИФА и УЕФА !
@bobidobi грухчо , ти си гледай Цецка Софийска с баба от Ловеч , щото Баце и Шиши са основни "благодетели" на Ганьо Ганчев , за сега ДДС-то от захарта ви помага , ма там кранчето спря , МВР-то скоро няма да поръчва джипки , така че да не гушнете букета преди "Левски" ! Отново ! Но пък си имате брат близнак , нищо че е женски , ще се разберете на листа има място - ЦСКА 1948 - София , Ловеч , Учиндол !
@didami84 Не знам какво си , но освен , че си крайно неграмотно си и рядко ограничено същество ! Гледам някаква емблема на Лудогорец размахваш , вие сте като ЦЕЦКА ! Откраднахте прозвището на Пирин Благоевград , финасовия феърплей ви е тотално непознат , но пък сте нагли до безкрай ! Колко ще е с юношите , времето ще покаже , когато дойде реда на Домусчиев да ходи в Дубай ще ви видим вас , защото за 50 души фенове не знам каква трябва да е стойността на картите за да се издържате !
@red1973 А не бе , те вас розовите не ви снимаха как тренирате :-) След това един куп куци оправдания , ама нали дребния и крадев са аркадаши !
Смех , съдията и играчите играха за равен ! Крушарски само дето плямпа !
Този много велик , но пък стадиона да му го строи държавата ! Пич бе дееева !
@dinkobg излез си от задника бе човек !
@sly а вие пазите ли си акциите на фалиралата ЦЕЦКА , като измрат и клонингите , зомбита може да ви ги вземат в някой музей :-)
@Koch амфетамините не ти влиаят добре , мини на нещо по-тежко !
@BaLoN Бальончо , колкото и да извъртате , умрялото ЦСКА , сегашния ЦИЦЕКС и 48-те сте компаньонките на властта ! Точно преди да умрете БКП правеха подписки в парламента и ред други щуротии , бат Бойко и Крадев ви направиха първенство за да се съживите , но когато ФИФА и УЕФА погледнаха да видят съживили ли сте се оп , греда решихте , че ще си останете труп за да не плащате !После същия този Борисов купи умрелите джипки за да имате кинти за емблемата и пак греда , емблемата не я купи ЦСКА-ЛИТЕКС , а некви животни ! Така че както името ти е имитация , така и отбора ти е имитация !
@BaLoN ако покаже , че има справедливост трябва моментално да ви изрита от футбола под всичките ви форми ! Може да се пробвате във ФИФА или УЕФА да излизате със селските си номера , ще ви хареса !
@BaLoN това фактически не е вярно ! Дружеството на което беше собственик Божков ( ЦСКА нещо си ) фалира , като фактическия фалит беше , когато собственик вече беше нещо свързано с Ганчев ! Сегашната компания не е собственик на ЦСКА , а на Литекс , който само си е сменил името но не и останалите атрибути на дружеството ЕИК , банкови и други регистрации ! Отделно емблемата ви реално не е собственост нито на Ганчев , нито на ЦСКА -София , Чепинци или там каквото се водите сега !
@BaLoN мамин златен , ти си мнооого умен !
@red1973 това , че не са те възпитали като малък , не ти дава право да си прост сега ! Можеше да четеш , да се образоваш и така нататък ! ИМАШЕ е важното в твоята тирада , вече няма и всичко ще ви остане един спомен ! Няма и няма да има ЦСКА и скоро си го признахте за пореден път , за да не плащате на бивши футболисти ! Да не говорим , че преди абревиатурата ЦСКА е значела нещо , сега вече са просто четири букви , няма никакво значение ! Не че не можете да сте част от българската Армия , вие не може и да сте част от българския футбол , още година две и ще повтаряте упражнението фалит , защото Ганчев така работи !
@КироВарна на ТИМ арена колко сте бе цървул ? И кога сте играли футбол , що не ходите да си цъкате ръгби някъде ? Виваком арена пустее , да не е толкова пълна колкото ни се иска , но това не оправдава факта че на вашия стадион няма и 40% посещаемост !
@КироВарна ти на някакви специални хапчета ли си ве ? Гледам , Варна , там колко охлюви ходите на мач ? И кога ще си оправите терена на Тича , че затъвате до глезените ?
@exsix бах ти пропадналия тъпанар си .
@EBPA3UUDUOT_CTOMY4U не знам кой си , но си малоумен.
@NSCA Спрете с олигофренията създаденият през 1923 г. е ОФИЦЕРСКИ отбор и няма нищо общо с по-късно измисления ЦДНА ( ЦСКА ) . Спрете да извъртате историята , колкото и да го правите няма как да скриете факта , че реално днес наследник на ЦСКА не съществува , най-малкото , защото е незаконно използването на запазената марка ЦСКА с оглед фалита и правилата по търговския закон . Това ,че един чичко с пари е решил да погази законите е отделно .
Абе вие четете ли какво пишете или просто е така да има нещо кафявичко ? Последните няколко статии са безумно написани .
@Mariana74abvbg , Марче , Марче , много си проста. Цецка не е в слаба форма , а ги няма никакви .И ако Ботев - Левски е купен мач , то Черно море Цецка какво е ? И сигурна ли си , че вашите са те направили , а не са те купили от китайски сайт ?
@Rozova_Dolina_FC м че кое му е истинското на тоя мач ? А , а да играта на Ботев ! Та да си поговорим за калъфките , май-май измествате левски от борбата за калъфки ???
@Oldy де да беше така , ти дори не си вярваш , сигурен съм . Няма как нещо да фалира ( умре ) и после да го има същото нещо . По целият свят има примери с футболни отбори , фалирали , върнати в най-ниските групи и върнали се с игра в по9горните лиги . Само в България не става , защо ? Защото така изнася на този с парите и така му харесва . И престанете с това , че и други отбори са прекръщавани , това е по съвсем други причини.
  • 1