@red1973 А не бе , те вас розовите не ви снимаха как тренирате :-) След това един куп куци оправдания , ама нали дребния и крадев са аркадаши !
Смех , съдията и играчите играха за равен ! Крушарски само дето плямпа !
Този много велик , но пък стадиона да му го строи държавата ! Пич бе дееева !
@dinkobg излез си от задника бе човек !
@sly а вие пазите ли си акциите на фалиралата ЦЕЦКА , като измрат и клонингите , зомбита може да ви ги вземат в някой музей :-)
@Koch амфетамините не ти влиаят добре , мини на нещо по-тежко !
@BaLoN Бальончо , колкото и да извъртате , умрялото ЦСКА , сегашния ЦИЦЕКС и 48-те сте компаньонките на властта ! Точно преди да умрете БКП правеха подписки в парламента и ред други щуротии , бат Бойко и Крадев ви направиха първенство за да се съживите , но когато ФИФА и УЕФА погледнаха да видят съживили ли сте се оп , греда решихте , че ще си останете труп за да не плащате !После същия този Борисов купи умрелите джипки за да имате кинти за емблемата и пак греда , емблемата не я купи ЦСКА-ЛИТЕКС , а некви животни ! Така че както името ти е имитация , така и отбора ти е имитация !
@BaLoN ако покаже , че има справедливост трябва моментално да ви изрита от футбола под всичките ви форми ! Може да се пробвате във ФИФА или УЕФА да излизате със селските си номера , ще ви хареса !
@BaLoN това фактически не е вярно ! Дружеството на което беше собственик Божков ( ЦСКА нещо си ) фалира , като фактическия фалит беше , когато собственик вече беше нещо свързано с Ганчев ! Сегашната компания не е собственик на ЦСКА , а на Литекс , който само си е сменил името но не и останалите атрибути на дружеството ЕИК , банкови и други регистрации ! Отделно емблемата ви реално не е собственост нито на Ганчев , нито на ЦСКА -София , Чепинци или там каквото се водите сега !
@BaLoN мамин златен , ти си мнооого умен !
@red1973 това , че не са те възпитали като малък , не ти дава право да си прост сега ! Можеше да четеш , да се образоваш и така нататък ! ИМАШЕ е важното в твоята тирада , вече няма и всичко ще ви остане един спомен ! Няма и няма да има ЦСКА и скоро си го признахте за пореден път , за да не плащате на бивши футболисти ! Да не говорим , че преди абревиатурата ЦСКА е значела нещо , сега вече са просто четири букви , няма никакво значение ! Не че не можете да сте част от българската Армия , вие не може и да сте част от българския футбол , още година две и ще повтаряте упражнението фалит , защото Ганчев така работи !
@КироВарна на ТИМ арена колко сте бе цървул ? И кога сте играли футбол , що не ходите да си цъкате ръгби някъде ? Виваком арена пустее , да не е толкова пълна колкото ни се иска , но това не оправдава факта че на вашия стадион няма и 40% посещаемост !
@КироВарна ти на някакви специални хапчета ли си ве ? Гледам , Варна , там колко охлюви ходите на мач ? И кога ще си оправите терена на Тича , че затъвате до глезените ?
@exsix бах ти пропадналия тъпанар си .
@EBPA3UUDUOT_CTOMY4U не знам кой си , но си малоумен.
@NSCA Спрете с олигофренията създаденият през 1923 г. е ОФИЦЕРСКИ отбор и няма нищо общо с по-късно измисления ЦДНА ( ЦСКА ) . Спрете да извъртате историята , колкото и да го правите няма как да скриете факта , че реално днес наследник на ЦСКА не съществува , най-малкото , защото е незаконно използването на запазената марка ЦСКА с оглед фалита и правилата по търговския закон . Това ,че един чичко с пари е решил да погази законите е отделно .
Абе вие четете ли какво пишете или просто е така да има нещо кафявичко ? Последните няколко статии са безумно написани .
@Mariana74abvbg , Марче , Марче , много си проста. Цецка не е в слаба форма , а ги няма никакви .И ако Ботев - Левски е купен мач , то Черно море Цецка какво е ? И сигурна ли си , че вашите са те направили , а не са те купили от китайски сайт ?
@Rozova_Dolina_FC м че кое му е истинското на тоя мач ? А , а да играта на Ботев ! Та да си поговорим за калъфките , май-май измествате левски от борбата за калъфки ???
@Oldy де да беше така , ти дори не си вярваш , сигурен съм . Няма как нещо да фалира ( умре ) и после да го има същото нещо . По целият свят има примери с футболни отбори , фалирали , върнати в най-ниските групи и върнали се с игра в по9горните лиги . Само в България не става , защо ? Защото така изнася на този с парите и така му харесва . И престанете с това , че и други отбори са прекръщавани , това е по съвсем други причини.
Писалия статията го е срам да си напише и името ! Абсолютни глупости , особено за Кешерю , ако беше голям играч щеше да вкара и на ЦСКА , а не да изпуска на празна врата . Отделно дори и да не е ритнал силно Горанов , на видеото се вижда умишленото движение , което прави.
@Nevsky Бааавно , ти че гледаш на забавен кадър си е твой проблем , че не го ритна силно не го ! Що да си плащат задълженията ЦСКА да не ги платиха ? Може и да вкара 5 гола , ако ви свирят като на мача с Берое или левскарите ако "изпускат" на празна врата като лудогорци в двата мача последните дни .
@РосенВарна можеше да я не вкарат бе !
@Nevsky , не бе те цскарите не чупят , кротки душички са ! БКП отборчето на Добри Джуров какво си плати ? А , днес съсобственика на ЦСКА - Ловеч скокнал до следствието и съда , да види ще го оправдаят ли или трябва да плаща и на втора инстанция.
@mudyr , мъдър ли си мъдур ли си , не те знам ! Ти гледа ли пародиите между Луноходец и Цецка ? Румънчето Кешерю , дето вкарва от всякакви положения риташе топката като тиква само и само да не ви вкара. Интересно ако другите продължаващи за купата не ви пуснат , к`во ? Да ви свършим работа ? Нали сте много ларж , що не бихте и втория мач ?
@Oldy издишаш , "Левски" не си е сменял името , а според законите в страната се е променяла абревиатурата преди името , а "Динамо" , добавката "Спартак" и "Витоша" са опити за подигравка с феновете от страна на държавата . Да не говорим , че "Левски" си е купил стадиона , а вашият благодетел БКП , го е отнела , до 90-те години на 20-ти век футболните клубове не са били АД . А явно и не знаеш , но ЦСКА означавало централен спортен клуб на армията , сега какво значи ? А знаеш ли , че при фалита на АД има един куп правила , които сте нарушили ? А това с Реал в Барселона , направо кърти колко са прости разсъжденията ти . И да "Литекс" не е ЦСКА , според всички закони не може , "Литекс" ползва името ЦСКА , само защото няма държава и всичко е хаос и простотия.
Добре бе , Божинката само го спамите колко бил прост и как говорел ,и т.н. дрън , дрън ?!? Ми тоя ?!? И все някой му е виновен , що не каза в мача с "Левски", че трябва да гледа повторение ??? След такъв мач , ако Мариян Христов е мъж трябва да си подаде оставката. Изгорелият цирк в София има ново има - ЦСКА -София ( Ловеч , Етро Поле , Чепинци и т.н.).
@drvmayer м ,че не знам "Левски" за кво си търсиха тренер , я ти как си в час . Фани разцъкай некое отборче у "В" група , докажи че си супер и стани тренер в некой отбор . Е , първоначално ш трябва да караш без Нашименто.
@fghfgj , то Домуса и в Европа плащаше на съдийте , нал така Баце ?
Баталов , Баталов и ти май ще си в хора на цесекарчетата драскащи в този сайт . Прохазка едва ли е вложил смисъл какъвто ти интерпретираш , но има време ще се научиш да си истински журналист само ако го искаш обаче , по-скоро като гледам ще си останеш посредствен привърженик на цецка.
  • 1