С над три десетилетия опит, тя не само революционизира модната индустрия, но и вдъхновява хората по целия свят с посланието, че устойчивостта трябва да заема значимо място и в личния, и в професионалния живот. Това е Сара Рати, водещият дизайнер новатор за устойчива мода, известна със своя подход към етичните практики.

Пионер в устойчивата мода и застъпник за личностно развитие, изявен лидер по екологична устойчивост, Сара е участник в много събития, сред които и тези на United Nations’ COP26, Fashion Africa, 'V&A' и много други.

А сега идва в България, тъй като е част от топ лекторите от световен мащаб, които ще се срещнат на 23 и 24 октомври в НДК с българската публика по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие Future Forum, организирано от NOVA и Webit.

Сред обявени до момента експерти са още Адам Мендлър и Хийт Слоунър, Фредрик Харен, Д-р Макс МакКиоун и Аш Дайкс, които чрез вдъхновяващи послания за професиите на бъдещето и развитието на индивидуалните таланти ще дадат нова перспектива за личностно и кариерно развитие.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК

Опитът на Сара подчертава отдадеността й да образова и вдъхновява аудиторията по разнообразни теми свързани с устойчивостта и личностното израстване.

ПОВЕЧЕ ЗА САРА РАТИ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Моднатa дизайнерка е известна с иновативната си естетика и използването на естествени и модерни материали. Като визионер в областта, Сара е повлияла значително на модната екосистема, като е пионер в съзнателния дизайн чрез творчество, бизнес стратегия, устойчиви вериги за доставки и стратегически търговски партньорства. С богат опит като лидер в дизайна, Сара си сътрудничи с глобални марки в секторите на модата, дома, красотата и благосъстоянието.

Тя се отличава с художествена режисура, дизайн, стил и създаване на завладяващи клиентски изживявания. Нейният динамичен подход трансформира стратегията в осезаеми резултати, включващи разработване на продукти, визуална идентичност, маркетинг и комуникация.

Сара си партнира с многобройни престижни имена в индустрията, включително Levi's и Liberty's, и работата й е спомогнала на водещи брандове по света като Browns, Selfridges, Harrods, Harvey Nichols, Isetan, Mitsukoshi, Joyce, Nordstrom, Whistles, Anthropologie, Urban Outfitters, както и като онлайн платформи като Yoox и Net-a-Porter.

Страстен защитник на околната среда, Сара е посветена на насърчаването на холистичен подход за осъзнато модно бъдеще. Нейните пионерски усилия в зелената мода и устойчивия стил я позиционират като водеща фигура в модната и креативната индустрия. Сара черпи от богатия си опит, за да си сътрудничи и да съветва относно устойчив, регенеративен дизайн, творческа стратегия идобри практики.

Нейните лекции включват:

- Баланс между работа и личен живот - Стратегии за поддържане на баланс между професионалните отговорности и личния живот.

- Задаване на цели и постигането им - Как да си поставяте SMART цели и да създавате конкретни планове за действие.

- Личностно развитие - Стратегии за постоянен и траен резултат.

- Не пропускайте да бъдете вдъхновени от трансформиращите идеи и практически стратегии на Сара Рати.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК

Повече за Future Forum

Future Forum ще даде възможност на посетителите да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти и да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата. 

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg!