Авантюрист, мотивационен лектор и трикратен рекордьор на Гинес, известен със своите смели експедиции и преодоляване на всички възможни граници на човешката издръжливост. Аш Дайк е завладяващ лектор и силно вярва в безграничните човешки способности. Чрез своите пленяващи лекции, той преподава безценни уроци за упоритост, поставяне на цели и превъзмогване на трудности.

А сега идва в България като част от топ лекторите от световен мащаб, които ще се срещнат на 23 и 24 октомври в НДК с българската публика по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие Future Forum, организирано от NOVA и Webit.

Сред обявени до момента експерти са още Адам Мендлър и Хийт Слоунър, Фредрик Харен, Д-р Макс МакКиоун и Сара Рати, които чрез вдъхновяващи послания за професиите на бъдещето и развитието на индивидуалните таланти ще дадат нова перспектива за личностно и кариерно развитие.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК 

Аш е световно известен със своите дръзки приключения – той прави 21 000-километров преход по Великата китайска стена. Преходът е заснет като част от предизвикателствата в известно международно телевизионно шоу.

ПОВЕЧЕ ЗА АШ ДАЙКС ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Аш пише история като завършва първия 6437-километров преход по река Яндзъ в Китай за 352 дни. Постижението влиза в Световните рекорди на Гинес и завладява масова аудитория по света чрез живи включвания по време на похода. С това предизвикателство той доказва как човек може да превъзмогне всички трудности по пътя към целта. Аш е гост на 'The Joe Rogan Experience', BBC World News, Forbes и TEDx Talks, където споделя опита от своите експедиции. Той продължава да мотивира последователите си по целия свят, споделяйки и плановете си за предстоящите експедиции – за тях ще научим от първо лице по време на Future Forum 2024.

Неговите лекции обхващат следните теми:

• Поставяне на цели за лични постижения - Как да развиете издръжливост и да преодолявате препятствия, докато преследвате целите си.

• Преодоляване на предизвикателствата: изграждане на устойчивост и постоянство

• Проучване и иновации: намиране на вдъхновение и стимул - Връзката между иновациите и личния растеж

Не пропускайте да бъдете вдъхновени от трансформиращите идеи и практически стратегии на Аш Дайкс.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК  

Повече за Future Forum

Future Forum ще даде възможност на посетителите да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти и да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата. 

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg