През новият спортен сезон ще открием много промоции  и възможности за родните фенове, но нито едно от тях няма да достигне висотата на новата лига. Анализаторите от Nostrabet ще посрещнат аудиторията с доброто предложение за сезона. Изисква се смелост, за да твърдим нещо подобно, но в следващите редове ще разкрием идеята зад самата лига.

От 1 октомври стартира отворена платформа – Nostrabet Типстър Лига, в която всеки запалянко ще има свободата да прави футболни прогнози и да се състезава за  месечни награди, както и за голямата награда в края на сезона. Регистрацията е напълно безплатна и тук няма да се изисква правенето на никакви депозити. Брандът залага на виртуалната валута, като тя няма абсолютно никаква стойност.

Имайки предвид погледът над футболната вселена, очакваме в портфолиото да са заложени някои от най-големите дербита. След като залозите нямат стойност, нека обърнем внимание за какво ще се състезават играчите. Наградният фонд за всеки месец е на стойност 1000 лева. Той се разпределя между първите десет играча с най-много точки в края на месеца.

Натрупаният актив се нулира при старта на следващия месец, но спечелените точки продължават да се отчитат за голямата награда. В този случай на 29 май ще открием, че първите трима ще получат материални награди, докато 4-я и 5-я в класирането получават парични награди. Анализаторите са особено щедри в това отношение, защото победителят ще получи iPhone 12 Pro, вторият ще се радва на Playstation 5, а третият най-добър ще може да полети с DJI Mavic Mini Combo дрон. Последните двама в генералното класиране отново ще получат парични награди.

Лигата има за цел не само да бъде платформа за забавление, но и да предложи толкова желания социален фактор, за който феновете настояваха през последните няколко години. За всеки поканен приятел, лигата дава по допълнителни 25 точки – максималният брой поканени играчи е по 5 на месец. Препоръчваме на всички фенове да се включат в тази надпревара в началото на месеца, защото тогава активът е най-висок – 1000 точки.

Най-добрият маркиран период е в рамките на първата седмица от всеки месец. Именно точките ще се използват за футболните прогнози в Nostrabet, като има  само праг на минимален залог, но не и на максимален. Залозите не могат да бъдат анулирани, а максималният брой на прогнози за едно дерби ще се свеждат до две. Минималното изискване за всеки месец е правенето на 5 прогнози, но предвид настоящата спортна обстановка, подозираме, календарът ще предложи редица шансове.

Екипът на лигата е избрал този метод, за да даде равен шанс на всички фенове, все пак е повече от логично, че клиентите, които са се включили на по-късен етап ще трябва да играят по-разумно. Клиент в края на месеца с пълния точков актив спокойно ще може да се възползва от избрани и сигурни дербита, за да вземе предимството – това не се допуска, следователно най-запалените фенове ще трябва да следят активността в началото на месеца.

Интересна подробност е, че спокойно може да следвате останалите играчи, включително и лидерите в класирането, имате пълната свобода да наблюдавате техния точков актив и прогнозите им, но не трябва да забравяме, че при копиране на техните действия ще бъдете дисквалифицирани. Все пак говорим за забавление и равни шансове за всички. Препоръчваме да обърнете по-обстойно внимание на секцията с правилата, относно наградите – паричните ще се изплащат през платформите на EasyPay и PayPal. Материалните ще изискват контакт с екипа за установяването на адрес и предпочитана куриерска фирма от самия победител.

Ще бъде трудно да опишем всички правила, но пък ще откриете, че в платформата има пълно описание на възможностите, като най-важното е, че тук говорим за игра, в която се толерират уменията и познанията на запалянковците. Най-добрите ще бъдат възнаграждавани всеки месец, а най-важното е, че спокойно може да се забавлявате с приятели, като вашите потенциални загуби са сведени до абсолютна нула.

Не случайно в горните редове говорим за хвърлената ръкавица, предизвикателства като това не се срещат толкова често и след като не изискват нищо повече от добро настроение и възможност за взимането на максималната доза адреналин от футболно дерби, трудно бихме открили причина да не изберем тази платформа за целия футболен сезон.

Прогнозите на експертите са за провеждането на една особено добра и вълнуваща лига, в която ще се проявят талантливите типстъри – обикновено това са хора, които в уеб пространството дават своите прогнози и имат висока успеваемост.

Очакваме с нетърпение да видим какви ще са срещите и какви коефициенти ще предложат анализаторите, но и тук сме позитивни – все пак говорим за онлайн платформа, която познава до болка всеки един лицензиран букмейкър у нас. Именно тук ще откриете както адекватни спортни прогнози за популярните дисциплини, така и най-различни стратегии, които повишават шансовете ви значително.

Този футболен сезон ще имаме възможно най-чистата лига, в която ще очакваме раждането на едно цяло поколение спортни експерти. Футболът и футболните прогнози в тази игра ще бъдат забавление и спортен адреналин – играйте както намерите за добре, но спазвайте общите условия. Това е единственият съвет, който можем да предложим!