Празникът на тиквите, страховитите костюми и номерата между приятели наближава. Ако още се чудиш дали ще организираш страшно парти или ще го прекараш геймърски, погледни какви предложения е подготвил Ozone и действай смело. Тази година можеш да откриеш всичко, което ти е необходимо за празника и специални хелоуински предложения. Наред с костюмите, хелуински грим или аксесоарите за декорация, в категориите „Гейминг“, „Електроника“ и „Хранителни добавки“ също ще откриеш страхотни продукти, които няма да те оставят безразличен. В кампанията се включват над 22 000 хитови продукта в повече от 20 категории. Така отрано можеш да се подготвиш с всичко необходимо за купона и да се отдадеш на истински страшни преживявания!

Gaming оферти, които ще те оставят без дъх 
Ozone е подготвил страхотни оферти за конзоли, над 600 топ предложения от гейминг периферия и над 800 видеоигри, перфектни за твоя гейминг сетъп. От заглавия като EA Sports FC 24, Star Wars Outlaws - Special Day  и Call of Duty: Modern Warfare, до геймърски аксесоари като механични клавиатури, геймпади и слушалки. Потопи се в любимите си виртуални светове и усети тръпката на Хелоуин с нови игри и аксесоари!

Електроника, която ще те изстреля на по-високо ниво
В Ozone има над 1000 оферти на смарт джаджи, лаптопи, монитори, телевизори и куп други устройства, които ще направят живота ти още по-интересен. Имаш огромен избор от модели като Лаптоп Acer - Aspire 5a.  Вземи го сега Fingerprint Reader опцията, лекото тяло от алуминий и невероятната издръжливост на батерията и то на невероятна цена.

Ако пък искаш да се обзаведеш с мощен геймърски лаптоп, сега е правилният момент и не е нужно да чупиш касичката си, защото Ozone те улеснява да го купиш на изплащане със стоков кредит.

Не се притеснявай за хелуинския купон – озвучаването ще е на ниво с богатия избор от над 600 модела безжични колонки, аудио системи и слушалки, с които да си осигуриш супер изживяване. На твое разположение е и голям избор от  чудовищни нови телевизори, на който да гледаш любимия хорър филми. Не изпускай възможността да обновиш своя технологичен арсенал със супер страшните хелоуински предложения!

Хранителни добавки за повече енергия и сила
Хелоуин е не само за игри и забавление – той може да бъде и време за подобряване на формата. Ozone е подготвил над 400 промоционални предложения в категорията хранителни добавки, които ще те подготвят за по-дълги тренировъчни сесии или парти маратони. Вземи най-добрите протеини, витамини и супер храни, за да си във върхова форма през целия празничен сезон.

Както и да решиш да прекараш празника, Ozone ще ти помогне да избереш най-подходящото за теб и за твоите близки.

Поръчай продукта на мечтите си и не се плаши – с опцията ни на изплащане няма да натовариш месечния си бюджет. С нашата страшно бърза доставка пък, ще си готов за всичко навреме. Ако пък размислиш, възползвай се от 30-дневното право на връщане.