Футболът е много повече от двубой с 22-ма играчи на терена. Той е страст и вдъхновение и кара сърцата на хиляди фенове да бият лудо в ритъма на играта! Всеки напрегнат или щастлив момент се помни от публиката, билo то на стадиона или пред екрана. Защото футболът е за споделяне с приятели, за мощни скандирания и прегръдки след всеки вкаран гол.

Съвсем скоро цяла Европа ще е завладяна от тази велика игра. От 14 юни до 14 юли ще се проведе Европейското първенство по футбол, като надпреварата гарантира, че отново ще станем свидетели на много оспорвани сблъсъци с някои от най-титулуваните национални отбори на планетата. Не трябва да се пропуска и фактът, че домакин на това първенство е една от най-големите футболни нации в света - Германия. Прибавете към нея и още 23 държави с техните страхотни отбори и верни футболни фенове от Стария континент и може да си представите какъв дълъг футболен празник ни очаква през лятото. А финалът на Олимпийския стадион в Берлин със сигурност ще бъде незабравим, особено за онези, които ще имат щастието да го проследят на живо. Благодарение на Lidl 20 късметлии от България и техните придружители също ще станат част от едно от най-големите футболни събития.

До 26 май всеки, който ползва приложението Lidl Plus и събере нужните точки при пазаруване, има възможност да се включи в томбола с награда билет за двама за финала на Европейското. Записването за томболата става много лесно - всеки участник трябва да събере общо 5 точки в периода на играта, като за всеки 40 лв. от стойността в един касов бон се печели 1 точка. Така например покупка на стойност между 40 лв. и 79,99 лв. дава една точка, покупка от 80 лв. до 119,99 лв. - две точки, а покупка между 120 лв. и 159,99 лв. - три и т. н. Събирането на всички необходими точки дава възможност за едно участие в томболата.

Всички 20 печеливши ще бъдат определени на случаен принцип. Тегленето на имената ще се проведе на 28 май, а щастливците ще бъдат обявени в сайта на веригата.

Пълните правила за участие в играта можете да видите тук, като не забравяйте - футболът е не само сблъсък с 22 играчи на терена, а истински споделена емоция. Емоция, която ни кара понякога да се смеем, да плачем, да се ядосваме или да се радваме. Емоция, която ни обединява и ни кара да се чувстваме щастливи.