Европа има своя нов футболен шампион, а българчетата от Lidl Kids Team могат да се похвалят, че му донесоха късмет. Вече ви разказахме за емоциите от преживяното на шест от децата (линк към първа част) и тук продължаваме с останалите малчугани от късметлийския отбор на талисманите. Всички те имаха удоволствието на живо да се насладят на невероятен полуфинален сблъсък между отборите на Испания и Франция в Мюнхен благодарение на Лидл България. Веригата изпрати звездния детски отбор на двудневно вълнуващо приключение заедно с техните родители.

Калоян Ангелов изведе на терена Начо Фернандес

Калоян Ангелов извежда на терена Начо Фернандес. За малкия талисман всичко, свързано с  полуфинала, е запомнящо се и феноменално. Бил е притеснен, но после по думите му, станало забавно. “Макелеле ми даде автограф, а точно преди да излезем Мбапе ми даде пет с ръка”.

Lidl Kids Team

източник: личен архив

Програмата беше много богата и остави в мен спомени не като за два дена. Срещите, смехът и доброто настроение на всички ме заредиха с положителна енергия за дълго”, споделя от своя страна майка му.

Кристиян придружи на терена най-добрия млад играч на първенството

Деветгодишният Кристиян описва преживяното като сън. “За първи път видях толкова голям стадион. Бях до едни от най-добрите футболисти в света - Ламин Ямал. Не можех да повярвам, че той стои до мен”, разказва момчето. “Много футболисти ми подадоха ръка, докоснах ги и съм много щастлив. Някой ден искам да съм като тях”, допълва то.

Lidl Kids Team

източник: личен архив

За баща му изпитаната емоция не може да се опише с думи. ”Аз съм човек, който много обича футбол и това за мен е велико преживяване. Моментът, в който видях, че синът ми Кристиян Донев излиза на терена с Ямал, е нещо, което няма да забравя. Усещах как сърцето ми бие силно”, разказва той.

Калоян, който изведе Дани Олмо

“Когато отборът на Испания ни изведе на терена, бях много развълнуван. Аз се хванах за номер 10 Дани Олмо, беше изключително вълнуващо. Горд съм, че бях част от такъв голям мач и успях да видя отблизо едни от най-добрите футболисти в Европа”, разказва малкият Калоян от Пловдив. Той е особено доволен, когато Дани Олмо вкарва победния гол в мача срещу Франция.

Lidl Kids Team

източник: личен архив

Да си на такъв важен мач на един прекрасен стадион, да видиш не само едни от най-добрите футболисти на Европа, а до тях да е застанал и синът ти, е феноменално”, разказва баща му.

Кристиан Николов донесе късмет на Нико Уилямс

Крис хваща за ръка футболиста Нико Уилямс. “Беше много мил с мен и ми се усмихваше. Когато излизах, той ми каза нещо, пусна ме за момент да подскочи и да се прекръсти. Впечатли се и от прическата ми (рисунка на футболна топка - бел.ред.) и като излязохме на терена ме погали по главата”, развълнувано си спомня момчето, което успява да докосне и Мбапе..

“Допирът до световноизвестни футболисти, изживяването на емоцията да си на мач от голямо първенство - всичко това е стимул и той да стане велик футболист и да играе по такива терени и първенства”, коментира баща му.

Lidl Kids Team

източник: личен архив

Християн извежда на терена вратаря Унай Симон

Всичко от случилото се в Мюнхен кара Християн да се чувства “на седмото небе от радост”. Той успява да създаде приятелства, които се надява да продължат и занапред.

Момчето хваща за ръка вратаря на Испания Унай Симон. Възхитено и развълнувано то е щастливо, че успява да види и Мбапе, да го докосне и да му даде пет за поздрав с ръка.

Изказвам искрени благодарности на организаторите. Направихте мен и детето ми изключително щастливи! Запознах се с 11 родители, прекрасни хора, с които се надявам се да продължим да поддържаме връзка!”, споделя от своя страна майката на Християн.

С международната си програма Lidl Kids Team смарт дискаунтърът отново показа, че независимо дали става дума за възможно най-добрите цени или за предоставяне на достъп до един от най-големите футболни турнири, Lidl се грижи за своите клиенти.