Холивудската актриса Хейдън Пенетиър обвини бившия си Владимир Кличко, че е отвлякъл 7-годишната им дъщеря, която взел при него в Украйна и отказва да я върне при майка й в САЩ.

33-годишната Пенетиер, която прекара години в битка със забранени вещества, беше принудена да подпише през 2018 г. пълномощно, че дава пълно попечителство над малката Кая на баща й. Сега обаче актрисата твърди, че Кличко е взел детето без да получи нейното съгласие.

В интервю пред Джейда Пинкет Смит Хейдън Пенетиер разказа, че бившият боксьор не позволява на 7-годишното момиченце да се завърне в щатите. 

"Мислех, че ще отиде да го посети, както винаги е правила. Тя е ту при мен, ту в Украйна. Но сега, докато той е там, ми каза, че иска пълно попечителство, бях шокирана", коментира актрисата.

"Това не беше дискусия. Ако той беше дошъл при мен и беше казал: „Мисля, че заради проблемите ти в момента, би било добре за детето да остане тук с мен за известно време", щях да кажа: „Добре, това има смисъл, разбирам, ще дойда да ви посетя“, каза още Хейдън Пенетиър.