Бившият акробат и цирков артист Енчо Керязов продължава да подпомага младите таланти на България. Спектакълът „Нощ на звездите“ се завръща отново у нас. За 13-а поредна година зрителите ще станат свидетели на зашеметяващи изпълнения, много смях, престижни детски награди в сферата на спорта, на математиката, на информатиката.

Спектакълът ще се проведе на 1 юни в София.

„Ще има акробати, музиканти, оперни изпълнители, поп-изпълнители, екстремни спортисти. Предвидили сме една богата програма, много различна, комици, които участват в програмата, въздушни акробати, мотористи. И черешката на тортата тази година са сестри Колев. И каквото и да кажа за тях, наистина ще е малко. Аз съм изключително радостен, горд. За нас е огромна чест, че наистина сестри Колев ще вземат участие, защото те са победители от последния фестивал в Монте Карло. Носили са на Златен клоун“, сподели пред NOVA Енчо Керязов.

Всички желаещи могат да кандидатстват в програмата за подпомагане на таланти на фондацията на Енчо Керязов.

„Категориите са три изкуство, образование и спорт и тази година има една нова категория, която е млад иноватор. Децата могат да кандидатстват или можеха да кандидатстват през сайта на фондацията. В момента очакваме финалните резултати за финалната тройка“, каза още Керязов.

NOVA е медиен партньор на събитието.