След всевъзможни усилия и много смесени резултати Evilgeniuses ще има шанс да хване последния влак за Стокхолм!

След победата на Godsent, Цветелин „Cerqcs“ Димитров и компания бяха извън битката за класиране за плейофите на Intel Extreme Masters Fall 2021 NA, но излязоха в последната си среща срещу Furiagg за победа, която да им осигури мач за битката на третите места от групите, в който да успеят да вземат последните билети на шведската столица.

За жалост мачът срещу бразилците не се разви по най-добрия възможен начин и въпреки добрата игра на EG и преднината от 14-12 на Inferno, KSCERATO и компания успяха да обърнат мача и така се стигна до поражение с 14-16, след вече дори и третото място в групата не беше сигурно.

Българинът и съотборниците му излязоха в троен тайбрек срещу съставите на TeamOne.e-Sports и Triumph Gaming, които вече нямаха шанс да се борят за участие на Major-a, но въпреки това играха на максимум до самия край.

За наша радост, именно CeRq беше движещата сила за северноамериканците в тези финални срещи и беше с главни заслуги за четирите победи от 6 мача и третото място в групата.