Безпрецедентно - GameTech компания е официален партньор на UEFA EURO 2024™ и CONMEBOL Copa America™️ 2024 ​

Това лято Kaizen Gaming, един от лидерите в GameTech индустрията, успява да "играе с топката" наистина умело, като доближава футбола до феновете повече от всякога. Чрез своя бранд - Betano, компанията е горд спонсор на UEFA EURO 2024™️ и CONMEBOL Copa América™️ 2024.

Двете спонсорства бележат безпрецедентен успех за Kaizen Gaming, тъй като Betano се превръща в първия бетинг бранд, спонсор и на двете състезания. Kaizen Gaming определено е пионер в бранша. През 2022 г. компанията бе и официален партньор на FIFA по време на Световното първенство по футбол в Катар. Така, заедно с тазгодишните партньорства, Kaizen Gaming записва истински “хеттрик” в портфолиото си.

Брандът Betano е сред лидерите в гейминг индустрията, известен със своите иновативни решения и внедряване на напреднали технологии, а тези престижни спонсорства подчертават отдадеността му футбола. Ангажиментът на Betano към отговорната игра също е ясно изразен. Те не само отразяват принципите, които определят бизнеса на Kaizen Gaming, но и подчертават споделените ценности на всички участващи организации.

Екипът на Betano представя трофея на UEFA EURO 2024 на "Олимпиащадион",  Берлин

Турът на трофеите и Kaizen Gaming

Безспорно сътрудничеството на Kaizen Gaming с UEFA EURO 2024TM и CONMEBOL COPA AMERICA USA 2024TM създаде много специални моменти не само за спортните фенове в страните, в които Betano има представителство, но и за нейните над 2500 служители из целия свят:

  • Румъния бе страната, която даде старт на Betano празненствата по случай UEFA EURO 2024. По-рано през тази година бившият капитан на националния отбор Чиприан Марика представи трофея на турнира пред развълнувана тълпа от фенове в Букурещ.

  • В Португалия над 2000 души имаха възможност да видят трофея на събитие със специалното участие на героя от Евро 2016 - Едер. В Германия пък потребители на Betano се снимаха с трофея на "Олимпиащадион", където ще се проведе финалът на UEFA EURO 2024TM.

  • В Гърция, освен че показаха трофея на феновете точно 20 години след триумфа на националния отбор, Kaizen Gaming донесе купата и в Kaizen Campus на специално събитие за всички служители (централния офис на компанията). Трофеят ще продължи и обиколката си по време на турнира, като преди финала ще посети Чехия.

  • От другата страна на Океана Betano бе домакин на четиридневно събитие в Бразилия - два дни в Рио де Жанейро и два дни в Сао Пауло, за да представи трофея на CONMEBOL Copa América™️ 2024 на хиляди бразилски фенове и служители на Kaizen Gaming. Сред специалните гости бяха бившите членове на националния отбор Зиньо, Елано и Карлос Жермано, както и бившият пилот на Ферари от Формула 1 Фелипе Маса.

  • Още подобни събития, на които Betano представи трофея на Copa América, се проведоха в Аржентина, Чили, Перу и Мексико.

Kaizen Gaming се прицелва... и отбелязва гол!

Betano и трофея на CONMEBOL Copa América 2024 2024 в Рио де Жанейро и Сао Пауло в Бразилия

Официалните спонсорства на Betano на UEFA EURO 2024™️ и CONMEBOL Copa America™️ 2024 са само последните акценти в забележителното пътуване на Kaizen Gaming през последните години. Понастоящем компанията оперира на 16 пазара, като планира да се разшири до 26 до 2026 г., а траекторията на растеж е не по-малко от невероятна.

Betano също така е горд партньор на някои от най-известните футболни клубове в Европа, включително FC Porto, Sporting CP и S.L. Benfica в Португалия, FCSB в Румъния, както и AC Sparta Praha и FC Viktoria Plzeň в Чехия. Неотдавна Betano влезе и в Английската висша лига като спонсор на Aston Villa F.C.

Наред с това Betano бързо се превръща в най-актуалното име в гейминг индустрията и за Южна Америка. Освен че е официален спонсор на Copa America™️ 2024 на CONMEBOL, наскоро стана и съименник на двете най-големи вътрешни състезания на континента - Brasileirao Betano (Бразилска лига) и Torneo Betano (Аржентинска лига).

Искате да станете част от това пътуване? Разгледайте настоящите възможности тук.

И нека футболното лято започне сега!

Betano