Много забавления, турнир по футбол на маса и страхотни награди очакват посетителите на събитието

Истински футболен празник, изпълнен с незабравими моменти, драматични обрати и вълнуващи мачове – така можем да опишем това лято. Емоцията от Европейското първенство по футбол се пренася в центъра на София, където на голям екран под открито небе жители и гости на града ще могат да гледат мачовете. Euro Camp 2024 е с вход свободен и се намира в Южен парк II, зад музея „Земята и хората“, в близост до метростанция „Европейски съюз“.

Всички мачове ще се излъчват на голям екран през иновативната телевизия EON на Vivacom, благодарение на която посетителите ще могат да видят и подробна статистика за мача в реално време с функцията EON Sports Mode. Те могат бързо и лесно да следят информация за голове, картони, корнери, засади, неточни удари и много други показатели.

Vivacom е подготвил и специално предизвикателство за футболните фенове – 11 дневни турнира EON Sports Mode Subsoccer® Champ. Принципът на състезанията наподобява истински мач – двойка участници се изправят един срещу друг в двубой на специална маса за subsoccer и играят до излъчване на победител. За спазването на правилата ще следи съдия от екипа на телекома, а на голям екран отстрани ще се визуализира статистика за всеки гол, удар, жълт или червен картон, наподобявайки функциите на EON Sports Mode.

EON Sports Mode Subsoccer® Champ започва от днес ще се проведе в дните съпътстващи мачовете от Европейското първенство, а през останалото време посетителите ще могат да играят свободно. Телекомът е осигурил страхотни награди за всички ентусиасти, а победителят от всеки турнир ще спечели голямата награда – официалната футболна топка на Европейското първенство и ваучер за двоен билет за предстоящ домакински мач на националния отбор по футбол на България до края на годината.

Euro Camp 2024 ще продължи до финала на 14 юли. Организаторите на кампа са приготвили много забавления за цялото семейство, тематични активности с награди, както и кътове за храна и освежаващи напитки.

Станете част от футболната магия и гледайте най-добрите европейски състави, докато се забавлявате с EON от Vivacom.