Националният директор „Продажби“ на Индустриал Комерс Стефан Митов, който е главната действаща сила в едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy коментира отличното представяне на пилотите на рали България.

"Изключително сме щастливи от представянето на четирите екипажи, спазиха всички указания на треньора, мениджъра и на целия екип, свършиха всичко, което трябваше да направят. Те са интелигентни пилоти, благодарение и на възможностите на колата завършиха успешно ралито", коментира Митов.

"Разви се доста голяма битка между Симеон Симеонов и Мартин Коев, като те си редуваха етапни победи. В неделния ден Коев даде отлично време в последния етап на ралито, изпреварвайки доста по-мощни машини. Имаше битка по трасето", допълни той.

"Турските ни колеги ни поканиха на следващото рали, което е в Турция, нашият бокс, който беше най-добре изграденият и най-големият остави отлични впечатления в тях, турските колеги харесаха нашия проект и искат да участват, както и има по-голямо сътрудничество между екипите", завърши изказването си Стефан Митов.