Международно отличената компания за онлайн залози Betano с гордост обяви своята подкрепа за екипажа на Екатерина Стратиева и Георги Аврамов на тазгодишното издание на рали “България”, което е и кръг от Източноевропейския рали шампионат. Това сътрудничество е още една стъпка свързана с ангажираността на компанията за подкрепа на българския спорт.

„Автомобилният спорт е изключително скъп и партньорството с утвърдена и престижна компания като Betano е ключово за развитието му. Щастлива съм, че получихме тази подкрепа, идваща в най-необходимия за нас момент и сме благодарни за възможността да се борим за призовите места.” заяви трикратната европейска шампионка по автомобилизъм Екатерина Стратиева на пресконференция в Националния стадион „Васил Левски“. Тя бе категорична, че е мотивирана да постигне победа в своя клас на най-авторитетното автомобилно състезание в България, което тази година ще се проведе от 1-ви до 3-ти септември във Велико Търново.

Регионалният директор на Betano за България Цветин Йорданов заяви, че вижда дългосрочен проект в сътрудничеството на компанията с Екатерина Стратиева. Betano се позиционира сред лидерите в гейминг индустрията не само в България и съседни държави, но и в целия свят. Осъзнаваме важността на подкрепата за развитието на спорта и сме радостни да отбележим поредното партньорство с един истински професионалист, този път в автомобилния спорт. Пожелаваме и достойно представяне и още поводи за гордост“, посочи Йорданов. „Подкрепата за българския спорт е част от нашата социална отговорност“, подчерта Цветин Йорданов.

По време на събитието Екатерина Стратиева, нейният навигатор Георги Аврамов, както и екипът на Betano представиха автомобила, с който екипажът ще участва на рали „България“ 2023. „Уверена съм, че екипът ни е изключително подготвен и силно мотивиран за победа. Вярваме, че новата визия на автомобила ни, която създадохме съвместно с Betano ще ни отличи и ще ни донесе късмет. Пожелавам си само здраве и да зарадваме българите с една хубава родна подкрепа в полите на старата ни столица“, каза още Стратиева. Тя и навигаторът й Георги Аврамов изразиха удовлетворението си от избора на трасето за тазгодишното издание на рали „България“, което ще се проведе в област Велико Търново.

—------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Повече за Kaizen Gaming | BETANO

Kaizen Gaming, компанията майка на BETANO, е една от най-бързо развиващите се международни GameTech компании. С фокус върху технологиите и хората, ние се стремим непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги, за да предложим пълноценно и надеждно онлайн изживяване на нашите клиенти по целия свят. С екип от над 2000 професионалисти, предоставяме премиум свят за залози в 11 държави и управляваме марката Stoiximan в Гърция и Кипър.

Kaizen Gaming е носител на множество международни отличия в индустрията. Като признат лидер на глобалния пазар за спортни залагания и казино игри, през 2022 компанията получи 4 престижни награди от EGR, включително “Мобилен оператор на годината” „Оператор на годината“, „Най-добър оператор за футболни залози на годината“ и „Оператор на годината за Обслужване на клиенти“ ”.

Повече информация можете да намерите на нашия сайт - Kaizen Gaming.