Стефан Митов, който е главното действащо лице в проекта Hyundai Racing Trophy коментира представянето на пилотите в едномарковия шампионат, както и очакванията си за евентуален балкански шампионат през 2017 година.

"Наистина тези два дни в Сърбия на това изключително тежко рали, пилотите се представиха на високо ниво, израснаха много, всяко едно излизане в чужбина е едно предизвикателство, нов опит, надградиха в Сърбия", коментира Стефан Митов.

"Пилотите успяха да завършат, момчетата се представиха прекрасно, имаха проблеми, но на това тежко трасе се представиха отлично, най-важното е, че след проблемите нещата се оправиха бързо от механиците и пилотите продължиха в неделния ден", допълни той.

"В Сърбия показахме класа, показахме и проекта, който е единствен на Балканския полуостров, искаме догодина да направим Балкански шампионат, искаме да привлечем пилоти от Сърбия и Румъния. Искаме да привлечем поне двама сърби в шампионата за следващата година, има много млади момчета, които се ентусиазираха", продължи Митов.

"Готови сме като екип, като организация, като механици, резервни части, готови сме, показахме ниво в Румъния и Сърбия, отборът има силата, хората и организацията за подобно предизвикателство", завърши изказването си Стефан Митов.