Победителят в петия кръг на едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy Григор Григоров коментира успеха си на рали Сърбия, той зае и 9-ото място в генералното класиране, което си е сериозен успех на това изключително тежко, трудно и технично рали.

"За мен това беше най-трудното рали в кариерата ми, то няма нищо общо в ралитата в България, отсечките бяха тежки, технични, сложни, опасни, има места, където може да направиш грешка. В събота успяхме да завършим, доволен съм от представянето си днес, предвид и инцидентите с Рашид Ал Кетби и сръбския екипаж, хубавото е, че те са добре. Станах шампион, в събота дадох всичко от себе си, за да изпреваря конкурентите си", коментира Григор след ралито.

"Hyundai ме направи пилот, за мен е важно, че имам сериозни конкуренти в шампионата. Геров, Симеонов и Ангелов са сериозни пилоти, конкуренцията е голяма. В Шумен очаквам да направим едно изключително интересно състезание", допълни той.

Навигаторът Даниел Миленков допълни, че това е било изключително тежко рали и е изцедило силите им, но успехът е заслужен.