Испанският шампион Реал Мадрид е категоричен, че не иска Гарет Бейл да се връща в клуба. В момента националът на Уелс играе под наем в Тотнъм. Той обаче коментира бъдещето си, като призна, че би искал да се завърне в испанската столица.

В момента Бейл е с националния тим на „драконите“ заради Световните квалификации за Катар 2022. Той обаче заяви във вторник, че иска да се върне в Реал Мадрид, настоявайки, че е бил в Тотнъм, за да подобри физическата си форма преди Европейското първенство.

„OkDiario“ пък твърди, че „лос бланкос“ изобщо не искат и да чуят за негово завръщане на „Сантиаго Бернабеу“. От клуба са решени да се разделят с него, най-вече от финансова гледна точка заради високата му заплата от близо 600 000 британски лири на седмица.

В отбора на Тотнъм пък са решили да не привличат за постоянно Бейл, което означава, че уелсецът може да се наложи да си търси нов клуб, допълва изданието. В Реал се надяват, че той може да блесне преди края на сезона и по време на Европейското, за да може да му се намери купувач.