Футболистът на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо е договорил личните си условия с отбора Манчестър Юнайтед, но трансферът ще бъде финализиран след края на UEFA EURO 2020. „Sun“ твърди, че 21-годишният англичанин ще получава заплата от 350 000 седмично, като контрактът му ще бъде за пет години. С бонусите сумата ще достигне 91 милиона паунда за целия период.

В четвъртък стана ясно, че „червените дяволи“ вече са отправили първата си оферта за Санчо, която е била в размер на 61 милиона паунда и веднага е била отхвърлена от Борусия. Германският клуб иска офертата да бъде вдигната до 78 милиона плюс още 10 милиона под формата на бонуси, за да се стигне до сделка.

„Sun“ твърди, че от „Сигнал Идуна Парк“ са поставили ултиматум преговорите да приключат и трансферът да бъде завършен до 23 юли, когато отборът стартира предсезонна подготовка. Същото условие Борусия постави и през миналото лято, когато до сделка не се стигна.

Италианският журналист Фабрицио Романо пише още, че от Ман Юнайтед работят усилено по сделката със Санчо, тъй като „твърде дългите преговори“ не са най-добрата стратегия. Според него от Борусия ще искат 95 милиона евро за неговите услуги.