Бразилският модел Изабел Гулар събра погледите на „Отркитие Арена”, където се игра мача на „селесао” срещу Сърбия, спечелен от „златистите” с 2:0.

Един от „ангелите на Виктория Сикрет” впечатли феновете с перфектна визия, докато нейният любим Кевин Трап гледаше съкрушително от скамейката крушението на Германия срещу Южна Корея (0:2). Световният шампион не съумя да излезе от групите на Мондиал 2018, като дори завърши на последното място.

Германия спря похода си на Световното в Казан, който е на 820 километра от столицата Москва. Моделът не се притесни, че нейният любим страда от отпадането и хората не видяха окуражаващи съобщения в социалните мрежи. Напротив, Гулар пусна снимка от стадиона на Спартак Москва, споделяйки, че е пълна с оптимизъм за предстоящия мач и, че желае всичко най-добро на момчетата срещу Сърбия.

Е, явно пожеланията и са достигнали до главите на футболистите на Тите, след като надвиха сърбите с 2:0.

Трап има едва три мача под ръководството на Йоаким Льов, като дебютът му бе през 2017 година. Стражът бе част от Бундестима, който спечели Купата на Конфедерациите през миналата година.

На Мондиал 2018 Трап не записа и минута, което не буди учуда, тъй като Льов предпочете Мануел Нойер за титуляр на Маншафта, а втори избор бе Марк-Андре Тер Стеген.

Гулар шокира медиите през януари, като съобщи, че футболистът изглежда изморен на терена, след като прави много секс.

 

Dreaming ✨🇫🇷 #tbt #Cannes #frenchriviera

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on