Опитният бранител на италианския национален отбор Джорджо Киелини сподели преди срещата на "скуадра адзура" срещу Македония, че италианците са длъжни да забравят за критиките, които са отправени към националния отбор и да излязат пределно мотивирани за срещата със западната ни съседка.

"Ще бъде трудна среща. Македония разполага с много качествени състезатели, които ще направят всичко възможно да ни затруднят", сподели Киелини на пресконференцията.

"Трябва да останем фокусирани по време на мача. Дали ще бъде "апокалипсис", ако не се класираме? Определено, няма да е най-приятното чувство. Хората не спират да коментират националния отбор, което е нормално, но ние трябва да загърбим негативите. Не трябва да ни рефлектират, а и загубихме от Испания, един от най-добрите отбори в света", добави Киелини.

Италия посреща Македония в Торино, като "адзурите" трябва да вземат още две точки в оставащие две срещи, за да си осигурят поне мачове за плейофите за СП 2018. Испания е първа с 22 точки, докато Албания е трета с 13 пункта.