Директорът на Рома Антонио Темпестили демонстрира самочувствие, след като жребият за 1/16-финалите в Лига Европа определи Виляреал за съперник на неговия тим. Шефът заяви, че не вижда причина да се страхува от „жълтата подводница“, а по принцип другите тимове се стряскат, когато трябва да се изправят срещу „джалоросите“.

През миналия сезон на същия етап от турнира Виляреал отстрани Наполи и стигна до полуфиналите, където склони глава пред Ливърпул. „Нужно е да мислим само за следващия си мач, сега сме фокусирани върху тазвечершното дерби с Милан (в Серия А – б.р.)“, каза Темпестили.

„Треньорът подготвя отбора по най-добрия възможен начин. През февруари ще играем срещу тях, а те са отбор с доста опит зад гърба си. Няма да е лесно, но имаме козове, които да изиграем. Другите трябва да се боят от нас.“

„Клуб като нашия винаги си поставя високи цели и се стреми да ги изпълни. Всички искаме да спечелим, така че няма да бъде лесно. Ние сме добре окомплектовани и ще опитаме да извървим целия път“, допълни шефът на Рома.