Босът на Ла Лига Хавиер Тебас коментира слухове за евентуално завръщане на звездата на Пари Сен Жермен – Неймар. Както е известно, бразилецът е свързван с бившия си клуб Барселона, както и Реал Мадрид.

Според Тебас завръщането на големи имена в Примера винаги помага за засилването на интереса към шампионата.

„Винаги помага много завръщането на големи имена в световния футбол в Ла Лига. Дали претърпяхме загуби от това, че Неймар напусна? Ние продаваме добре телевизонните си права, сега сме на път да подпишем нов договор с 40-процентно увеличение. Не сме били много засегнати от това, че Неймар си тръгна“, каза Тебас.

В медийното пространство витаят много слухове, че Жозе Моуриньо може отново да поеме Реал Мадрид. Специалния е без работа от средата на декември, когато се раздели с Манчестър Юнайтед. Той бе спряган за Порто, но самият той пресече спекулациите, заявявайки, че няма интерес да се завърне в Португалия. Другият клуб, за който се твърди, че Жозе може да заработи, е Реал Мадрид, където бе треньор в миналото.

„Моуриньо е голям треньор и не мисля, че ще е лошо за Ла Лига това име да присъства. За феновете ще е интересно, но не знам в кой отбор“, взе отношение и по тези информации Тебас.