Жозе Моуриньо не се радва на особено добри дни начело на Манчестър Юнайтед, а в същото време бившият му отбор Реал Мадрид продължава кошмарния си сезон. Затова и може би не е толкова изненадващо, че феновете на "белия балет" вече се размечтаха за връщането на Специалния на "Сантиаго Бернабеу".

В събота Реал изпита огромен срам, губейки с 0:3 от Ейбар, което бе първият мач на Сантиаго Солари като постоянен треньор на тима. Така "кралския клуб" е шести, на 6 точки зад големия си съперник Барселона. Солари бе назначен след уволнението на Жулен Лопетеги през октомври.

Гостуващата агитка в мача с Ейбар се бе приготвила с няколко различни плаката, насочени директно към Моуриньо. На един от тях се виждаше лицето на португалеца и категоричният надпис "Ела отново скоро".

По време на трите си сезона в Мадрид Моуриньо спечели веднъж Ла Лига и Купата на Краля. Президентът на Реал Флорентино Перес не крие, че е фен на португалеца, а според някои информации и той самият мисли за вариант с връщането на Моу.