Футболистът на украинския национален отбор Руслан Малиновски смята, че четвъртфиналът срещу Англия на UEFA EURO 2020 може да бъде спечелен, но тимът трябва да бъде пределно концентриран през цялото време.

„Напрежението е върху съперника. Трябва да се възползваме от това. Извлекли сме си урок от мача с Швеция и вече сме по-уверени в себе си. Срещу Англия не можем да си позволим никакви грешки. Когато сме в ролята на аутсайдер, това само ни мотивира още повече. Харесва ни да ни подценяват“, сподели Малиновски.

60 снимки

„Англия има много звезди - Кейн, Стърлинг и останалите. Трябва особено да внимаваме със Стърлинг, който вкара няколко гола на първенството. Знаем силните страни на съперника и сме наясно, че трябва да играем много компактно“, продължи халфът.

„За англичаните ще е трудно да играят извън „Уембли“. Това е предимство, което имаха досега. Липсата на феновете им също ще е в наш плюс. От началото на първенството вече имаше няколко изненади. Вярваме, че можем да поднесем още една такава“, заяви още футболистът на Аталанта.