Само ден остава до старта на UEFA EURO 2020, а началото дават Италия и Турция. Мачът е от група А, където са още отборите на Швейцария и Уелс. 

"PSR-тестове, сертификат за ваксина срещу Ковид-19 и предпазни маски. Това са условията, в които ще се проведе UEFA EURO 2020. Въпреки това Рим е зареден с празнична атмосфера, тъй като се намираме в навечерието на най-големия спортен форум на Стария континент. На стадио "Олимпико" утре вечер 16 000 ще могат на живо да наблюдават сблъсъка на откриването между един от домакините на шампионата Италия и Турция. На Ботуша залагат големи надежди за представянето на "скуадра адзура" на предстоящото европейско първенство", коментира специалният пратеник на NOVA Валерия Видева.

"Те вярват, че е време за отварянето на нова страница в историята на националния отбор. Всичко това се корени в представянето на тима под ръководството на Роберто Манчини. Към този момент изглежда Манчини се представя по най-перфектния начин. 10 победи от 10 мача в евроквалификациите и серия от 27 мача без загуба. В тима на Турция също могат да се уповават на резултатите си от евроквалификациите. Една страхотна победа над световния шампион Франция записаха южните ни съседи", добави тя.

Срещата стартира в 22:00 часа, а вие може да проследите мача на Gong.bg и ефира на NOVA.