Световният шампион с Франция за 2018 г. Адил Рами изуми с коментар за пропуска на Мбапе при дузпите в мача с Швейцария. Грешката на звездата изхвърли "петлите" от UEFA EURO 2020, но според Рами тя ще му помогне да узрее и да спечели "Златната топка".
„Пропускът му в някои отношения дори е за добро. Килиан ще трябва да го преживее. Сега е паднал, отвсякъде вялат критики, но така той ще узрее. Лично аз дори се радвам да видя, че той страда, защото благодарение на това той скоро ще спечели "Златната топка", заяви Рами.
 
35-годишният защитник на Боависта, който има 35 мача за Франция, не смята, че има промяна в поведението на Мбапе през последните три години. Мнозина смятат, че е станал прекалено егоистичен на терена в преследването на лични цели.
 
"Познавам го добре от националния отбор. Той винаги е бил такъв. Нищо не ме изненадва. Разбирам обаче тези, които се дразнят понякога от поведението му. Причината за това е, че той иска да спечели всичко, да е на върха по подобие на своя идол Кристиано Роналдо. Но не трябва да забравяме, че той е само на 22 години. Все още е дете, което търси себе си, трябва да узрее", заяви Рами.