Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо е получил предложение от бившия си клуб Манчестър Юнайтед по време на UEFA EURO 2020. Gazzetta dello Sport твърди, че офертата е на стойност от 17 милиона паунда годишно, като при сделка с „биаконерите“ Пол Погба може да поеме в обратната посока срещу доплащане.

Изданието твърди, че първото желание на португалеца обаче е да премине във френския шампион Пари Сен Жермен. Парижани все още не са отправили конкретно предложение към нападателя на „бинаконерите“, защото изчаква да види какво ще се случи със звездата Килиан Мбапе. Ако французинът премине в Реал Мадрид след края на UEFA EURO 2020, то веднага парижани ще привлекат Роналдо на негово място.

В момента Роналдо получава по около 27 милиона паунда. Той обаче смята, че в ПСЖ би печелил възнаграждение, което е близко до тази сума. В противен случай може да приеме офертата на Ман Юнайтед, но ще трябва да намали значително заплатата си.

Новият треньор на Ювентус Максимилиано Алегри е склонен да се раздели с Роналдо, като желанието му е да привлече нападателя на Манчестър Сити Габриел Жезус и да продължи процеса по обновяване на състава.