Жозе Моуриньо засипа с похвали мениджъра на Шотландия Стив Кларк. Португалецът, който от новия сезон ще бъде начело на Рома, сега се върна малко назад във времето, когато бе наставник на Челси. 
"Специалният" подчерта огромната роля, която е имал Кларк в работата му и посъветва шотландската футболна асоциация да остави специалиста още дълго време на работа. 

Gulliver/GettyImages
59 снимки

"Познавам отлично Стив и според мен той е много добър човек. Понякога хората си нямат и ни най-малка представа колко е трудно за асистентите като него. Да, той беше мой асистент в Челси и свърши страхотна работа", коментира португалецът. 

"Зад успехите на един клуб не стои само треньорът, Стив много ми помагаше и знаеше във всеки един момент какво трябва да направим. Днес, резултатите говорят сами за него. Шотландците могат да са горди, че въобще стигнаха до европейско първенство,  и нека хората ценят и уважават своя мениджър. Със Стив Кларк начело, аз твърдо вярвам, че скоро отново ще видя Шотландия на голям форум. Винаги ще му бъда признателен за всичко, което е направил“, завърши Моуриньо.