UEFA EURO 2020 наближава с бързи темпове и успоредно с това продължаваме да ви запознаваме с хората от NOVA, които ще се погрижат за най-доброто отразяване на 16-ия континентален шампионат.

Павлета Рашкова е поредното лице, което ще се постарае да получите най-надеждната информация по бърз и прилежен начин в ефира. Но към кой отбор клонят нейните симпатии и какви са очакванията ѝ? Ето какво сподели пред Gong.bg самата тя.

Георги Димитров, Gong.bg
21 снимки

„Всички залагат на Англия, Франция, Белгия като най-големи фаворити, но пък се убеждаваме, че невинаги фаворитизираните отбори стават победители. Очаквам изненадващ шампион. Ще стискам палци за моя личен фаворит. Откакто се помня, откакто съм се запалила по футбола, винаги съм симпатизирала на Испания. Обичам испанския футбол. Любимият ми отбор е Реал Мадрид. Раул, Касияс, Давид Вия впоследствие. Вече този златен период от 2008 до 2012 година, когато за 4 години спечелиха 2 европейски и една световна купа, ме запали още повече. Колекционирах всичко, свързано с испанския национален отбор, испанския футбол“, разкри Рашкова.