Германският национален отбор ще излезе в черно днес в Мюнхен срещу Унгария в последния си мач от Групата на смъртта - F. Мнозина фенове и специалисти виждат в това мрачно предзнаменование. Унгарските национали на свой ред ще излязат в бяло.

Черните мисли заради фланелките са съпроводени от все по-силно мрънкане срещу националния селекционер Йоги Льов. Според информации в германските медии най-много се жалвали Тимо Вернер и Льорой Сане.

„Не може всички да играят едновременно във всеки мач, но при всички положения играчите ми до един трябва да са щастливи“, заяви спецът, който си тръгва след края на настоящото европейско първенство.

Той наистина може да ротира състава в сравнение с гръмката победа с 4:2 над Португалия във втория кръг на груповата фаза. Томас Мюлер е контузен и макар Льов да изрази надежда, че мегазвездата на Байерн може да стъпи на терена днес, той вероятно ще бъде заменен в 11-те от клубния си съотборник Леон Горецка. Хумелс и Гюндоган са възстановени, но първият едва ли ще е титуляр.