Селекционерът на Франция Дидие Дешан не планира промени в настройката за предстоящия мач от последния кръг на груповата фаза на UEFA EURO 2020 срещу защитаващия титлата си тим на Португалия.

"Петлите" оглавяват класирането в група F с 4 точки и имат гарантирано място на осминафиналите, но въпреки това ще излязат максимално мобилизирани за предстоящия сблъсък с Роналдо и компания.

"Нашата настройка остава непроменена. Искаме възможно най-добрият резултат. Не искаме да си създаваме негативни емоции. Знаем, че резултатът от нашия мач ще окаже влияние върху другите отбори в групата. Вече се класирахме за осминафиналите, което ни дава спокойствие, но не променя нашата нагласа", коментира Дешан.

"Играхме с Португалия в Лигата на нациите, но утрешният мач е съвсем друга история. Познаваме се отлично с Португалия и няма с какво да се изненадаме.

Контузеният Дембеле ще липсва, така че имам една опция по-малко. Ще видите утре дали ще направя промени в състава. Може и да има такива. Най-важно е да възстановим играчите", коментира Дешан.