Полузащитникът на руския национален отбор Далер Кузяев демонстрира самочувствие преди последния мач в груповата фаза на UEFA EURO 2020, който е срещу Дания.

"Сборная" има 3 точки, докато датчаните са с нула и при нова победа възпитаниците на Станислав Черчесов ще се класират за 1/8-финалите.

"Със здравето нямам проблеми, всичко е наред. Да, имаше неприятен инцидент по време на мача с Белгия, но никакъв лош умисъл не е имало от моя страна. Знам, че на Тимъти Кастан са му правили шестчасова операция. Желая му само здраве и се надявам, че скоро ще се оправи. Що се отнася до самия момент на сблъсъка, имам загуба на паметта за кратък период. В следващия един час всичко си дойде на мястото. Сега, в момента всичко е отлично", коментира Далер Кузяев в интервю за сайта "Чемпионат".

"Що се отнася до двубоя с Дания, не бива да седим в защита. Способни сме да покажем агресивен футбол в Копенхаген и трябва да се борим, и да се надяваме на най-доброто. След като претърпяха две поражения, вероятно датчаните ще искат да се реабилитират пред своята публика, ще се стараят и да владеят топката, но ние сме готови за това. Подготвяме си тактиката и комбинациите. Готови сме да окажем съпротива и да продължим напред", завърши халфът на Зенит Санкт Петербург.