Една от големите звезди на Португалия – Бруно Фернандеш, даде интервю преди дуела с Германия.

„Всички мачове са трудни на Евро 2020, независимо от съперника. Ние знаем силата на отделните играчи в Германия, но фокусът ни е върху колектива. Осъзнаваме какво трябва да направим. Въпреки победата с 3:0 над Унгария, винаги има неща, които трябва да се поправят“, започна Бруно.

Gulliver/GettyImages
80 снимки

„Това, което очаквам срещу Германия, е един отбор, който ще се опита да спечели на всяка цена срещу нас. Това, което очаквам от нас, е отбор, който също се опитва да спечели на всяка цена...“, добави асът на Манчестър Юнайтед.

„Искаме да победим Германия, да контролираме играта, да държим топката и да вкарваме голове, разбира се. Знаем какво да очакваме от Германия. Не е нужно да питаме нищо за Бундестима Андре Силва и Рафаел Герейро, които играят в Германия. Познаваме техните футболисти, те са част от страхотни отбори. Не играха зле срещу Франция, но „петлите“ също са добър отбор и е трудно да се играе срещу тях“, продължи Фернандеш.

 „Трудно е да се каже дали сега сме по-добри от Евро 2016. Само в края на турнира ще можем да кажем дали това е така. Всъщност, ако спечелим финала, ще бъде същото като преди 5 години“, завърши халфът.