Дойде време и за битките от елиминационната фаза на UEFA EURO 2020! Във втория осминафилен мач един срещу друг се изправят съставите на Австрия и Италия, а мачът е с начален час 22:00 и ще се играе на стадион "Уембли" в Лондон. Ние, от Gong.bg, ще излъчим срещата на живо в нашия стрийм, а отделно ще проследим и всичко най-интересно от мача на живо. 

Италианската машина на Роберто Манчини определено има повод за оптимизъм преди сблъсъка с австрийците. Три победи в груповата фаза и нито един допуснат гол е страхотна предпоставка за големи надежди и до края на турнира. Тепърва обаче започва трудната част. 

В елиминационната фаза отпада едно от сериозните предимства на "Скуадра адзура" - домакинският фактор. Мачът срещу Австрия ще е на неутралния терен на "Уембли", но може да сте сигурни, че италианските привърженици ще създадат страхотна атмосфера. 

Противникът обаче не бива да бъде подценяван. Австрия успя да запише два успеха до момента на турнира и като цяло е сред стабилните състави, с ясна визия за играта. Наставникът Франко Фода разполага с някои доста класни единици, а за този мач се очаква да е приготвил и няколко интересни изненади за италианците от тактическо естество.