Отборът на Белгия тотално е контролирал двубоя с Русия от група "В" на Евро 2020, категоричен е белгийският защитник Тоби Алдервейрелд. "Червените дяволи" спечелиха с 3:0 в Санкт Петербург и не оставиха никакво съмнение в огромното си превъзходство. Неговият съотборник Тома Мюние допълни, че през втората част се е наложило да тичат повече, но са се справили добре.

Gulliver/Getty Images
39 снимки

"Винаги има нерви в първия мач, това е нормално. Всичко сега е перфектно за нас. Тотално контролирахме този двубой. Бяхме поставени под напрежение, но се справихме по най-правилния начин. Вкарахме 3 гола срещу руснаците и сме много щастливи", коментира защитникът след края на срещата.

Неговият съотборник Тома Мюние се разписа във вратата на Сборная, след като замени контузения Тимъти Кастан през първото полувреме.

"Познаваме добре Русия, не играем за първи път срещу тях. Те опитваха да ни затруднят с дълги топки към централния им нападател. Разполагат с някои класни играчи. Ние противопоставихме футболисти от световна класа. Руснаците ни накараха да тичаме през второто полувреме, но нямаха никакви шансове за гол. Справихме се, дори когато схемата ни не работеше толкова добре", заяви Мюние.