Бъдещето на Кристиано Роналдо в Ювентус може да бъде решено още тази седмица, след като „Tuttosport“ съобщава, че неговият агент Жорже Мендеш се очаква да се срещне с ръководството на тима в близките дни. Португалската суперзвезда има само още една година от договора си с „биаконерте“, но няма яснота какво ще бъде дългосрочното му бъдеще.

Роналдо беше съсредоточен върху представянето си на UEFA EURO 2020 с националния отбор на Португалия, но „мореплавателите“ бяха елиминирани и сега той ще насочи вниманието си към бъдещето си в клуба.

Според изданието от Юве не искат да го притискат и вместо това ще изчакат спокойно решението му. Информацията гласи още, че и двете страни все още нямат взето окончателно решение на ситуацията.

Мендеш пък се очаква да пристигне в Италия тази седмица и един от клубовете, с които ще се срещне, е Ювентус. Директорът на „старата госпожа“ Федерико Черубини и Мендес ще проведат разговор и ще се надяват да стигнат до конкретно решение.

Наскоро се появиха информации, че Роналдо вече е бил предложен на бившите си отбори Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, както и на френския Пари Сен Жермен.