Руската красавица Таня Мирошина бе избрана от фенове за посланик на славянските народи UEFA EURO 2020. Тя посети и трите мача на „сборная“, а след отпадането на тима на Станислав Черчесов се насочи към Словакия е Швеция. Нейният дебют на стадионите обаче беше още преди UEFA EURO 2020, когато изгледа контролата между Русия и България (1:0) с фланелка на Лудогорец. Тя е с номер 14, но с нейното име на гърба.


​„Фланелката на Лудогорец е направена специално за мен от мой приятел в клуба. Познавам се с няколко от играчите на отбора, още не съм гледала мачове на живо, но планирам да го направя. Не подкрепях Русия на европейското. Мисля, че в „сборная“ не тренират добре, а самите футболисти не ги е грижа за спорта“, обясни Мирошина.

Красавицата е изключително популярна в Русия. Тя е Мис Тверска област през 2019 г., а година по-късно влиза в битката за титлата „Посланик на Русия по света“. Красавицата бе избрана в челната петица. За съжаление на феновете Таня вече приключи своя маратон от мачове на UEFA EURO 2020, тъй като Санкт Петербург няма да бъде повече домакин на мач от турнира.

Още горещи снимки на руската красавица - ТУК