Корина Караджа е красавицата, която тази вечер ще плени десетки хиляди зрители в Европа, които с нетърпение очакват жребия за шампионата по футбол през 2020.

Телевизионната водеща по Pro TV ще бъде медийната звезда, която ще участва при определянето на групите за Евро 2020. Тя ще бъде в компанията на португалеца Педро Пинто. Двамата ще бъдат на сцената като екранна двойка, която ще ръководи случващото се.

„Това е исторически момент за Румъния. За първи път жребият ще се проведе в Букурещ, ние сме домакини на четири мача, които ще се играят тук. За мен е често да съм част от този исторически момент”, заяви Корина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👀

Публикация, споделена от Corina Caragea (@corinacaragea) на

Диджеят и холандския продуцент Мартин Гарикс, официалният изпълнител на хита за Евро 2020, също ще имат своя специален ми на галата в Букурещ.

Очаква се шоуто тази вечер, което ще бъде излъчено по DIEMA SPORT 2, да продължи 50 минути, като реално жребият ще отнеме 20 минути.

 

Редица артистични изпълнения ще имат място на сцената, в това число и на Букурещкия симфоничен оркестър.

„Изключително съм нетърпелива, но не искам да издавам и изненадите, които ще има. Уверявам ви, че шоуто ще бъде невероятно”, каза още красивата ТВ водеща.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vesti de la Busu☀️

Публикация, споделена от Corina Caragea (@corinacaragea) на

Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчват съвместно всички мачове от Европейското първенство по футбол. Това ще е юбилеен турнир, който ознаменува 60-годишнината на състезанието. Всички български фенове на футбола ще могат да се насладят на вълнуващите двубои от 12 европейски града, всеки от които предстои да се превърне в бляскава арена на спортното събитие на годината.

Телевизионните канали на двете медии ще покажат на живо всички мачове от УЕФА ЕВРО 2020, което започва на 12 юни 2020 г. и ще продължи 1 месец.